מחר זה מאוחר
משתמש פעיל
מה הקריטריונים???אני עובדת בעמותה תחת ההסכם של אופק חדש
וקיבלנו היום את תוספת השכר
מה הקריטריונים???אני עובדת בעמותה תחת ההסכם של אופק חדש
וקיבלנו היום את תוספת השכר
בנובמבר ובדצמבר השכר אמור לעלות ב- 1000 ש" ל- 100% מישרה באופן גורף לכלל המורים
לפי זה ב- 90% השכר אמור לעלות ב- 900 ש"ח
מסתבר שהעלאה הנ"ל הינה רק לאופק חדש ורק לחינוך הכללי, ואולי עכשיו אחרי ההסכמים החדשים וחוק התקציב החדש אז גם החינוך העצמאי יושווה בתפילה שאכן כך יקרה בעזרת השם
ממה שאני רואה בקובץ שהבאת, התוספת של ההסכם החדש לא נחשבת לעניין ההשלמה למינימום, שזו בשורה נהדרת, כי אחרת היא לא היתה רלוונטית להרבה מורות.מצרפת עוד חוזר לאופק @טילון בנוגע להמרת שכר תוספת שכר מינימום החל מ3/2012 לא נחשבת להמרה אני לר מוצאת עכשיו את החוזר אבל כך ראיתי
וואו, זאת לגמרי פצצה, ורלוונטי מאד לכל מי שעומדת להיכנס לאופק@טילון מצרפת
ואאוו!מצרפת חוזרי משה"ח לבעלויות
וברשת אל המעיין זה גם משנה ?לדעתי הסכם השכר ישפיע מאוד גם בבתי הספר וגם בחיידרים.
(ישפיע על המנהלים).
בחינוך עצמאי מילוי מקום לא קשור לתקןכמה החינוך העצמאי משלם לחודש לממלאת מקום של מורה בחופשת לידה ?
בתקן של 24 שש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: