ולא רקשימו לב רק שזה מאוד מסוכן לילדים
ולא רקשימו לב רק שזה מאוד מסוכן לילדים
בדיוק.גם אם תחליף את זה ה300 ש”ח תוכל לקנות בזה במקרה הטוב מחבת חברת סולתם מוכרת במאוד יקר ולא לחינם מקבלים הרבה פעמים עצות מעיתונים לעשות מנוי לשנתיים ומקבלים 800 ש”ח בחנויות כמו סולתם וכו ושמגיעים לחנות מקסימום אפשר לקנות עם זה מחבת אחת וסיר אחד
הויקטורינוס חותכים לך נתחים של בקר כמו כתף?אצלי רק ויקטורינוס
עולים כ-20 ש"ח
עושים עבודה טובה בכל סוגי המאכלים
בהחלט כןהויקטורינוס חותכים לך נתחים של בקר כמו כתף?
אהההויקטורינוס חותכים לך נתחים של בקר כמו כתף?
הסכינים מראש האשכול מעולים לפרוס נתחי בשר ורולדות. חותך לפרוסות טובות ונאות.
(חיתוך ירקות בסכינים הללו זה בונוס)
למה לא נוחים?אצלי הם לא שימושיים כי לא נוחים לי.
יש לי גם ויקטורינוס.בהחלט כן
ובקלות
השאלה היא מאיזו איכות הסכינים. סכינים מפחידות מאיכות ירודה לא שוות גם לחיתוך מים.אהה
אצלי יותר טוב ויותר בקלות ויותר יפה משאר הסכינים שניסיתי כדוגמת אלה מראש האשכול.
לא יודעת להסביר, לא נח לי לחתוך איתם ולא יוצא לי פרוסות יפות.למה לא נוחים?
יש לי כל מיני חברות, שתי סוגים מסולתם, סוג נוסף מנעמן ועוד כמה חברות איכותיותהשאלה היא מאיזו איכות הסכינים. סכינים מפחידות מאיכות ירודה לא שוות גם לחיתוך מים.
נו נואין להשוות את יפי הפרוסות בפריסה בסכין טובה ועבה ויעודית.
איזה גודל נקרא חתיכות גדולות?לא מתאימות לחתיכות גדולות של בקר לדוגמא
בדיוקהבעיה בסכיני ויקטורינוקס הם שהם קצרות מדי, לא מתאימות לחתיכות גדולות של בקר לדוגמא [מניסיון] הם איכותיות מאד, אבל לנתחים קטנים או דקים של בשר.
מה שודאי שמי שיש לו סכיני שף של ויקטורינוקס הוא ממש מפונק.
סולתם ונעמן לא נקרא חברות איכותיות בסכינים.יש לי כל מיני חברות, שתי סוגים מסולתם, סוג נוסף מנעמן ועוד כמה חברות איכותיות
יכול להיות שלרובם זה יותר נח, לי לא
אם ככה מומלץ לפותח האשכול להחליף את הסכינים במשהו אחר.סולתם ונעמן לא נקרא חברות איכותיות בסכינים.
איזה משחיז יש לך?ומשחיז סכינים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: