התלמיד הצעיר
משתמש פעיל
נמאס כבר מכל הקישורים האלו כל אחד יכול להיכנס ליוטיוב ולראות הל מה הענין למלאות כאן את כל העמוד, כבר העירו על זה כאן בעבר, מה גם שכל הקישורי
נפתח ניגון ד' בבות צריך לפתוח את השני- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.comצריך לפתוח בנטפרימתוך האלבום לחיים טיש חב"ד 2: מוטי ויזל - ניגון ד' בבות | Motty Vizel - Nigun 4 Bovois
עם השקת האלבום החב"די השני בסדרה, מגיש ר' יוסף משה כהנא את אחת הרצועות המדוברות מתוך האלבום – ניגון האדמו"ר הזקן, שמבוצע לראשונה בעוצמה חסידית, על ידי אמן הר...www.youtube.com
כן אפשר להביא קישורים אך של יוטיוב ולא של אתרים או להעלות כקובץ.נמאס כבר מכל הקישורים האלו כל אחד יכול להיכנס ליוטיוב ולראות הל מה הענין למלאות כאן את כל העמוד, כבר העירו על זה כאן בעבר, מה גם שכל הקישורי
המנגן מיוזיק |Post
www.hamenagen.net
וולקאם!המון זמן הימרתי על השיר הזה 'אחותי' של שולי כשיר כלייזמר או ניגון יהודי..
יש לזה מנגינה בניחוח כזה יהודי, לא יודע איך להסביר את זה
שמעתי באחד האוספים שהורדתי של חתונות של הרשי סגל שם נחמן צוקר ביצע את השיר הזה אחותי בקצב הורה - וזה היה פשוט מושלם!!
מאז אני מנגן את זה על האורגן ובקצב הורה וזה מצויין! (תכף אני אשלח הקלטה שלי מבצע את זה על האורגן סתם בשביל דוגמא)
יפה מאוד ומקורי!!!הנה הדגמה של אחותי-הורה על אורגן קורג 600
הנגינה לא בשמים כי הקלטתי בשביל להדגים ולא בשביל ליצור שיר שלם וכיו"ב...
יש מצב ששולחים קישור חיפשתי ב'מחדש' ולא מצאתימשום מה רק עכשיו גיליתי ש''קליפעס'' עבר ל''המחדש''.
האגריד ושרולצ'ה- בהצלחה!
איפה זה המחדש?יש מצב ששולחים קישור חיפשתי ב'מחדש' ולא מצאתי
המחדשאיפה זה המחדש?
אתר אחר?
תנו קישור
איפה זה המחדש?
אתר אחר?
תנו קישור
חסום לי...כל מה שחדש במגזר החרדי | המחדש
hm-news.co.il
זה לא נראה לי גם שאפשר להעתיק אבל אני בכל אופן לא יכולה כי לא מצאתי את זהחסום לי...
יש מצב שתעתיקו לכאן תקליפעס?
זה מה שמצאתי שם מהםחסום לי...
יש מצב שתעתיקו לכאן תקליפעס?
אפשר את הקישור לזה!זה מה שמצאתי שם מהם
זושא בסינגל קליפ חדש - באתי לגני | המחדש
זושא זאת לא להקה. זושא זאת תופעת טבע. תופעת טבע שלא פוגשים בכל יום, כנראה שגם לא בכל עשור.hm-news.co.il
זושא בסינגל קליפ חדש – באתי לגני
זושא זאת לא להקה. זושא זאת תופעת טבע. תופעת טבע שלא פוגשים בכל יום, כנראה שגם לא בכל עשור.
זושא זאת לא להקה. זושא זאת תופעת טבע. תופעת טבע שלא פוגשים בכל יום, כנראה שגם לא בכל עשור.
אם כל יוצר עושה את מה שהסביבה מבינה שצריך לעשות, ויוצרים הטובים עושים את מה שהם מבינים שצריך לעשות, בדרך שהם חושבים שצריך לעשות, אז זושא עושים את מה שהם לא מבינים. הם עושים את מה שהלב שלהם אומר להם לעשות גם אם אף אחד לא יבין, ואולי גם את מה שהם עצמם לא יבינו.
הם פשוט סומכים על הלב, הנפש, הנשמה, שתבטא את עצמה. ובאותה צורה בה הנשמה מבטאת את עצמה, זאת בדיוק הצורה שבה אתם מקבלים את היצירות שלהם אל האוזניים שלכם. בלי עטיפות, בלי מסכות, בלי לנסות לדחוף כל דבר לתבניות מוסכמות.
וזה מה שקורה בענק בשיר הנוכחי: "באתי לגני". זושא לא מנסים למצוא מסרים, ליצור מהלכים ולהתאים פסוקים. זושא מודעים היטב לכח שיש במילים הקדושות הללו, והם לוקחים את הפסוק הזה כמנטרה, כמקור אנרגיה בלתי נדלה שצריך פשוט לינוק ממנו, ככוח עליון שעצם האמירה והחזרה עליהם מחברת אותך לכוח, לתנועה, ליצירה. לעומק הסוד, לגעגוע לנסתר, לאמת הצרופה.
הם מבינים שאת היצירה עשתה פמליה של מעלה. הם רק מבטאים את זה עד כמה שהלב שלהם מצליח להשיג בהתבוננות במילים, בשינון ההברות, בצורות הניגון, בתנועות הגוף ובהפחת החיות החדשה.
ואם ביצירות הקודמות שלהם ראינו אותם עם גיטרות פשוטות והקשות גולמיות על חפצים מזדמנים, כאן הם מגיעים בענק עם פסנתר, קונטרה בס, בנג'ו, חליל צד, ואפילו הקשה מעניינת על כריכת ספר עתיק עם זוג מקלות מברשת.
אבל משהו היה חסר לנו כאן. אם שלמה גיסין – סולן הלהקה המורכבת ממנו ומזכריה גולדשמידט המתוק יחד עם הרכבים מתחלפים בכל תקופה – טען באחד הראיונות שלו שבילדותו לא זכר מילים של שירים ורק את המלודיות, מה שגרם לכך שחלק ענק מהשירים שלהם מורכב אך ורק מניגונים. כאן, חיכינו וחיכינו לדבר שהכי מאפיין את זושא – הנהמות הווקאליות שמהוות תחליף למילים.
אבל בסוף זה הגיע. כליטוף אחרון למילות הפסוקים, אולי כביטוי ההבנה של הנפש הגשמית שלנו במילים הקדושות הללו. אך זה הגיע, מנגינה רגועה, המושרת בפה כאשר ברקע צלילי הפסנתר בליווי עדין, עד שלבסוף גם הפסנתר נוצר את קלידיו וכל חברי ההרכב הנוכחי נותנים את קולם עד שהקול נדם.
תגובות
צבי יהודה
היי, @האגריד, זיהינו אותך!
אז אתה כן ממשיך את סדרת ה"קליפעס" שהתחלת בפרוג…
תודה על מילה שאתה כותב!
0 הגב
3 חודשים לפני
יוני
באמת קליפע'ס חזר איזה כייף יאלה פתח פינה יותר ביקורתית נו מחכים האגריד המלך ורוזן המתוק
0 הגב
3 חודשים לפני
העתקתי אותו כבר בהודעה עצמהאפשר את הקישור לזה!
תודה וסליחההעתקתי אותו כבר בהודעה עצמה
בכל אופן הנה
זושא בסינגל קליפ חדש - באתי לגני | המחדש
זושא זאת לא להקה. זושא זאת תופעת טבע. תופעת טבע שלא פוגשים בכל יום, כנראה שגם לא בכל עשור.hm-news.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: