אפשר בקובץ?
חכו לסוף...
צפה בקובץ המצורף 661967
חכו לסוף...
צפה בקובץ המצורף 661967
אפשר להעלות שוב?
יש אפשרות לקבל את הדיסק 'נועם' של סקולען?
כמובן רק במדה שזה אפשרי ומותר
זה עדיין שםאפשר להעלות שוב?
מה השיר המקורי? השיר שמתחיל ב40 שניות?שיר חתונה בנצי שטיין & מוטי ויזל
אוקי, אז אחרי שהספדנו והיללנו את חנן בן ארי בסינגל הקודם (האא... ויש לציין שאני מאוד הוחמאתי מהתגובות המלהיבות שלכם....) - הפעם התעכבנו על זמר ויוצר של פעם בדור 'שולי רנד' האהוב...
כשמתקשרים החברים ובפיהם הבקשה להפתיע את החתן עם סינגל - העבודה הכי קשה היא כנראה בלהתאים את השיר הנכון... אבל כשמדובר במוטי ויזל, זמר שאני כ"כ אוהב, הפתרון היה די קל כי מי לא רוצה לשמוע את מוטי מבצע שולי...
השלב הבא זה טקסט שיתרץ את החלפת מילותיו הגדולים של המשורר... כאן נכנס לתמונה חבר וגראמער גדול 'סנדי שטיינר' שהצליח לגעת לטקסט המרגש והנכון לשיר...
וכך ירדנו לאולפן החדש שכבר מזמן לא חדש ובשבילי בפרט הוא ממש לא חדש מעצם העובדה שאותו מוח ואותם ידיים ימניות של יענקי כהן המוכשר מלטשים כבר באופן קבוע את המוצרים שעולים כאן בערוץ...
ויש לציין שההפתעה בשיר זה הוא עיבודו של צעיר כשרוני שיודע להפתיע - מדובר במוטי כהן שעיטף את השיר בעיבודו המקפיץ.
יאללה גייטס הערן...
אחותי של שולי רנדמה השיר המקורי? השיר שמתחיל ב40 שניות?
אפשר קישור ליוטיובשיר חתונה בנצי שטיין & מוטי ויזל
אוקי, אז אחרי שהספדנו והיללנו את חנן בן ארי בסינגל הקודם (האא... ויש לציין שאני מאוד הוחמאתי מהתגובות המלהיבות שלכם....) - הפעם התעכבנו על זמר ויוצר של פעם בדור 'שולי רנד' האהוב...
כשמתקשרים החברים ובפיהם הבקשה להפתיע את החתן עם סינגל - העבודה הכי קשה היא כנראה בלהתאים את השיר הנכון... אבל כשמדובר במוטי ויזל, זמר שאני כ"כ אוהב, הפתרון היה די קל כי מי לא רוצה לשמוע את מוטי מבצע שולי...
השלב הבא זה טקסט שיתרץ את החלפת מילותיו הגדולים של המשורר... כאן נכנס לתמונה חבר וגראמער גדול 'סנדי שטיינר' שהצליח לגעת לטקסט המרגש והנכון לשיר...
וכך ירדנו לאולפן החדש שכבר מזמן לא חדש ובשבילי בפרט הוא ממש לא חדש מעצם העובדה שאותו מוח ואותם ידיים ימניות של יענקי כהן המוכשר מלטשים כבר באופן קבוע את המוצרים שעולים כאן בערוץ...
ויש לציין שההפתעה בשיר זה הוא עיבודו של צעיר כשרוני שיודע להפתיע - מדובר במוטי כהן שעיטף את השיר בעיבודו המקפיץ.
יאללה גייטס הערן...
זה לא הועלה ליוטיוב למיטב ידיעתיאפשר קישור ליוטיוב
תודה רבה אבל מה הוא כותב בהתחלה אחרי ההצלחה עם חנן בן אריזה לא הועלה ליוטיוב למיטב ידיעתי
נכון מאודאחותי של שולי רנד
מדובר בשיר קורונה קורונה שהם הוציאו לא מזמן אני מצרף לך ציטוט מהערוץ שלהםתודה רבה אבל מה הוא כותב בהתחלה אחרי ההצלחה עם חנן בן ארי
לפי מה שהבנתי הוא הוציא שיר חתונה על שיר של בן ארי אם יש לך את זה מאד אשמח
אם אפשר להעלות את
1. ואמר ביום ההוא של שטיינמץ
2. טנק יו השם של ניוקמוב
תודה רבה!!!
שלום לכולם!
אני אשמח מאד אם תוכלו להעלות כקובץ מצורף את השיר "תשירו" של בני פרידמן .
תודה מראש!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: