נחוץ לי מאד הדיסקים שחלקו בפסח, גם ע"י "הציבור החרדי" בשיתוף "מלכות", וגם ע"י "העולם החרדי" בשיתוף "נרננה".
תודה
אם אפשר בקובץ אודיו, תודה רבה..צפה בקובץ המצורף 661552"שמחה של תורה" • ריקודי סיום הש"ס העולמי של 'דרשו' תש"פ
מאה אלף מתאחדים בריקודים לכבודה של תורה:מחרוזת שמחה פורצת גבולות בתום אמירת הקדיש במעמדי סיום הש"ס העולמי של 'דרשו' שהתקיימו בישראל, לונדון, מנצ'סטר, פריז, ו...www.youtube.com
מאה אלף איש מתאחדים בריקודים לכבוד התורה
קליפ ייחודי היוצא במיוחד ערב חג השבועות זמן קבלת התורה, של מחרוזת השמחה פורצת הגבולות מיד בתום אמירת הקדיש במעמדי סיום הש"ס העולמי של 'דרשו' שהתקיימו בישראל, לונדון, מנצ'סטר, פריז, וארה"ב.
המחרוזת בוצעה בכל סיומי הש"ס של דרשו בהם נטלו חלק למעלה ממאה אלף איש. בקליפ משתתפים כל הזמרים שליוו את מעמדי הסיום ברחבי תבל, וניתן לראות את העוצמה וההתרגשות של הציבור בכל אחד ממעמדי הסיום.
* קרדיטים:
עיבוד וניצוח: משה מרדכי מונה רוזנבלום ביצוע: מוטי שטיינמץ, זנוויל וינברגר, אהרלה סמט, מוישי רוט, אייזיק האניג, אלי הרצליך, שלמה כהן, ישראל אדלר תזמורת: המנגנים בניצוחו של מוישי רוט קולות: מקהלת מלכות בניצוחו של פנחס ביכלר מקהלת הילדים: חסידימלך בארה"ב הצטרפו: מקהלת שירה, מקהלת הילדים אידיש נחת, ותזמורת פריילך
הפקה טכנית: ישראל: מיכאל כפלין אירופה: פליישמן & פלס ארה"ב: ארי פרנקל ניהול צלמים: מוטי רבינוביץ הפקה מוזיקלית: שלום וגשל VMP הפקות מיקס: חיים גוטסמן
עריכת וידיאו: הרשיס מולטימדיה: ויזואל לייב במאי צילום ארה"ב: יענקי טייטלבוים עיצוב גרפי: שמעון רוכמן SDR פרסום: יח"צ: ישראל ברגר
אומרים שטראמפ יכול הכל יש מצב לשלוח לך את זה ותעשה לי כי אני לא יודע איך מתעסקים עם זה, תודה רבה רבה.עם תוכנת אודיסטי נראה לי שאפשרי
אם יש קובץ אני יכולאם אפשר בקובץ אודיו, תודה רבה..
בבקשה אם מישהו יכול להעלות.
אני צריך דחוף
את "כל" השירים של משה פלד
בMP3
הבנתי שיש לו איזה 7-8 שירים כבר
אם אפשר בקובץ אודיו ולא וידאו, תודה רבה.סיומי הש"ס תש"פ
כך זה נראה כשמאה אלף איש רוקדים לכבודה של תורה • צפו
לכבוד התורה ולומדיה מגישים ב'דרשו' קליפ ייחודי של מחרוזת הריקודים שבוצעה מיד עם סיום הש"ס במעמדים הגדולים שהתקיימו בישראל, לונדון, מנצסטר, פריז וארה"ב, בהם השתתפו למעלה ממאה אלף איש, בקליפ משתתפים כל הזמרים שליוו את המעמדים ברחבי תבל, וניתן לראות את העוצמה וההתרגשות של הציבור בכל אחד ממעמדי הסיום • צפו
קרדיטים:
ביצוע: הזמרים מוטי שטיינמץ, זאנוויל וינברגר, אהרל'ה סאמעט, אייזיק האניג, אלי הרצליך, שלמה כהן, ישראל אדלר,
תזמורת: 'המנגנים' בניצוחו של מוישי רוט
קולות: מקהלת 'מלכות' בניצוחו של פנחס ביכלר
מקהלת הילדים: חסידימלך
בארה"ב הצטרפו גם מקהלת 'שירה' ומקהלת הילדים 'אידיש' נחת ותזמורת 'פריילאך.'
הכל תחת ניצוחו של המנצח האגדי ר' משה מונה רוזנבלום.
הפקה טכנית:
ישראל: מיכאל כפלין
אירופה: פליישמן & פלס
ארה"ב: ארי פרנקל
העברת קבצים
בוודאיאם אפשר בקובץ אודיו ולא וידאו, תודה רבה.
זה יפה!!, כמה זמרים חדשים יש.......... המוןןןןןןןןןהמנגן מיוזיק |Post
www.hamenagen.net
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: