מי זה כבר יכול להיות
משתמש מקצוען
קופת חולים כללית | שמחת חג מרכזית | בראשות הבעל מנגן ר' זאנוויל ויינברגר
השידור יתחיל בשעה 9:00 בערב
www.c-live.co.il
אין שום קובץ מצורףיואלי ורולי במג'יקוד
יש שיר דומה של ליאור נרקיסואיפה החיים שלי, כל לילה אני מדבר אליך בנפילות של הרגשתי את ידך על פני
יש לך קבוצת מילים מדויקות?היי. מישהו מכיר את השיר " ואיפה החיים שלי, כל לילה אני מדבר אליך בנפילות של הרגשתי את ידך על פני.. אם משהו מכיר שיגיד מי הזמר. תודה
מישהו מחק את הקובץ אם אפשר לצרף שוב
פעם שניה כבר.מישהו מחק את הקובץ אם אפשר לצרף שוב
תודה
של מוטי טקה 'סימנים מאבא'היי. מישהו מכיר את השיר " ואיפה החיים שלי, כל לילה אני מדבר אליך בנפילות של הרגשתי את ידך על פני.. אם משהו מכיר שיגיד מי הזמר. תודה
אני שלחתי בקשה לנטפרי על שמחה פרידמן עם אלי מרקוס והם פתחו"שמחה בסלון" - שמחה פרידמן מארח את בני פרידמן
גם כשחשוך הוא מאמין ש"יש תקוה",הוא מזכיר לנו תמיד להגיד "תודה",והוא בטוח ומשוכנע שהמצב עומד להיות אוצ'ן "חראשו"!שמחה בסלון עם @bennymusicבימוי צילום ועריכה: ...www.youtube.com
אפשר שוב?בבקשה:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: