הפזמון של זה קצת הזכיר לי את זהרק לי יש את ההרגשה שהמוטיב בקטע ' רחמים....' לקוח מהשיר 'תהא השעה הזאת' של לוי פאלקוביץ' שיצא באלול האחרון ?
הפזמון של זה קצת הזכיר לי את זהרק לי יש את ההרגשה שהמוטיב בקטע ' רחמים....' לקוח מהשיר 'תהא השעה הזאת' של לוי פאלקוביץ' שיצא באלול האחרון ?
ואווסינגלים וקליפים חדשים – Google Drive
drive.google.com
בהחלט מסכימה עם כל מילה, רגש נוטף מכל כיוון ממילא מבינים מה ההשראה לכזה עיבוד!!!ואוו
שיר מיוחד!! איזה לחן ואיזה תזמור!! שיר מרגש !!!
יכול להיות שבמקרה יש מהלך דומה , אבל מאה אחוז לא בכוונה תחילה מסתבר שאת הלחן הוא הלחין כבר לפני כמה שנים, ואגב זו תופעה שקורת הרבה במוזיקה של ימינו אבל שוב לדעתי לא מתוך ידיעה וכל שכן לא מתוך כוונה, מסכימים?רק לי יש את ההרגשה שהמוטיב בקטע ' רחמים....' לקוח מהשיר 'תהא השעה הזאת' של לוי פאלקוביץ' שיצא באלול האחרון ?
חסום בנטפרי אולי תשלח כקובץ.מי מעלה mp3?
יש למישהו שיר זה בmp3?לוי פאלקאוויטש מקהלת לב ותזמורת פריילאך - דא וואוינט א איד
סינגלים וקליפים חדשים – Google Drive
drive.google.com
יש לך טעות בניגון,הפזמון של זה קצת הזכיר לי את זה
לא הצלחתי להבין באיזה קטע חוץ מ-זה ששתיהם יש את המילה רחמים, אה?יש לך טעות בניגון,
הניגון מזכיר, (ולא רק מזכיר אלא אותו דבר) ניגון תהא השעה של מקהלת מלכות עם לוי פולקוביץ.
צירפתי קישור הניגון:
הועלה כאן:יעקב שוואקי בקליפ חדש ומרגש: "עולם מושלם"
מישהו יכול להעלות לכאן???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: