אם אפשר בבקשה קישור לדרייבחופת קורנה עם ילד הפלא דודי הערשקופ יחד עם התזמורת של יואלי דיקמן https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6F7753484B785669476B6E464B3342347436653838673D3D
אני מחפשת כבר שנים את השיר הזה
למישהי יש שיר שאני לא זוכרת כל כך את המילים אמרו שהוא של סמינר הישן
והפזמון הוא ככה:
ואש בך מלחשת את רוצה לשוב אליו
וכח יש בך שמוביל פסעי בעקבותיו
הקשיבי אל ליבך כי סוד כמיהה הוא לך לוחש
את האור והאמת הוא מבקש
בית ב
רוח בין הרים רוצה היא בך לנשוב
מימי הנחל טהורים קוראים לך טוב לשאוב
רחקת ילדה מאוד דרכך כבר אין בה אור
שאי עינייך כי הגיע זמן לחזור
פזמון
ואב רחום קורא באהב בואו אהובים
נצלו הזמו כעת עכשיו פתוחה יד לשבים
ידו כבר מחכה את השער הוא יפתח
הוא מחכה רק לפסיעה אחת שלך
לפתיחת אשכול - היכנסי ל''איש את רעהו'' ובצד שמאל למעלה ''פרסם הודעה''את יכולה לפתוח פורום ולפרסם את זה? אני משתמשת חדשה ואני לא יודעת איך פותחים פורומים
רק לאחר חודשיים מהרישום - אפשר להתחיל להגיב, או מוקדם יותר - בהתחברות לקהילות מקצועיות.לי יש חבר שהוא פתח חשבון לפני שבוע והוא לא יודע איך הוא יכול להשאיר תגובות זה כותב לו אין לך מספיק הרשאות כדי להגיב מישהו יודע שיכתוב פה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: