אם זה עוזר לך, הוא הלחין גם את השיר הזהמישהו יודע מי זה יוסי פריד המלחין של השיר הזה
אם זה עוזר לך, הוא הלחין גם את השיר הזהמישהו יודע מי זה יוסי פריד המלחין של השיר הזה
בבקשה [מציצו]
שלחתיאני יודע שזה לא קשור לכאן אבל מישהו יכול בבקשה לבקש מנטפרי שיפתחו את זה ?
אשמח לשלוח במייל, אם לא השגת פשוט זה קובץ גדול מידי שאי אפשר להעלות אותולמי יש שיר של נתן גושן בשם "אבא" (כך הבנתי) שר אותו בהופעה
(לא נראה לי שהוציא אותו כסינגל או באלבום)
זה רק מראה לנו שהיום הכללל מוקלט לפנירואים שזה בלייב.
הזיופים...
הטעויות...
חבל על השיר היפה הזה.
אם אני קונה דרך האתר, תוך כמה זמן זה מגיע אלי ואיך?נפתלי קמפה- אנה אלך
נפתלי קמפה 'אנה אלך' - לרכישה! | 'Naftali Kempeh 'Ana Elech
אחרי האלבום המשובח ’ליחדא שמא׳ שהפך בתוך זמן קצר להצלחה מסחררת שרבים משיריו הפכו ללהיטים, הזמר והיוצר נפתלי קמפה משיק אלבום שני בשם 'אנה אלך' - האלבום מורכב מ-11 רצועות בסגנונות שונים ומגוונים, כשתשעה מהן מלחניו של נפתלי קמפה עצמו.www.greentec.co.il
אני חושב שמיד כשזה יוצא מקבלים אותו למייל. אולי אני טועה...אם אני קונה דרך האתר, תוך כמה זמן זה מגיע אלי ואיך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: