תשלם כמו שאני שילמתיולמייל אפשר ?
תשלם כמו שאני שילמתיולמייל אפשר ?
נפתחשלחתי
גם אני שילמתי, מחיר של ארוחת צהריים בלבד- 12 רצועות שתנגן לכם ללא הפסקה- מומלץ!תשלם כמו שאני שילמתי
שלחתילגבי הדיסק אנה אלך של נפתלי קמפה, יש לדיסק חוברת עטיפה עם המילים? אם כן אם אפשר להעלות (אם אין בעייה של זכויות יוצרים גם לגבי החוברת) או לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
אולי תעלה את זה באשכול העטיפות ???שלחתי
אכן כן , רכשתי וקיבלתי מיד- מציינים שם ''כתובת למשלוח'' כמו בכל קנייה,- אבל אין לזה משמעות בקניית אלבום שירים לשמיעה (גם ברכישת מוזיקה באמזון או במוסטלי מיוזיק זה הולך כך)אתה אומר מניסיון.?
מאד מוזר מה שאתה אומר- קיבלתי אלבום מוזיקה ברמה הכי גבוהה שיש- יש לך איזו תקלה לא ברורהקניתי
איכות מאוד חלש
והקובץ לא נפתח כתוב פגום
מאוד מאוכזב
כאן יש את זה בוודיאו -קליפ-MP4ברי וובר, מקהלת שירה ותזמורת יוסי שטנדיג - מחרוזת דאנס ישראלי
צפה בקובץ המצורף 605634
SendTransfer | Sending Large Files
Transfer an unlimited number of big files to any number of friends, across town or to the other side of the world. Send large files via email, without signing up.www.sendtransfer.com
12 רצועות?גם אני שילמתי, מחיר של ארוחת צהריים בלבד- 12 רצועות שתנגן לכם ללא הפסקה- מומלץ!
סורי אני מתנצל אם משהוא נפגע מהוודיאו קליפ לא שמתי לב שרואים שם גם נשיםלדעתי יש פה שירים שנראה לי שמשום מה לא העלו לפה! אני צודק?
כמו זה....
האחים מרקוס[אם אייתי את זה נכון?!] -בסינגל "קנה לך חבר"
JumboMail - My shared files
Click here to view and download these shared files from JumboMail.mewww.jumbomail.me
שימו לב!
יש שתי תופים בתזמורת אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל
מישהו יודע להסביר את זה?
נראה לי פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה
לגבי גיטרות בצד שמאל זה אכן לוי יצחק מעורר מ"המנגנים" והוא מנגן גיטרה חשמלית, ובצד שמאל הנגן גיטרה בס של "פריילעך". כך שאין זה כפילותשילוב של שתי מקהלות- שירה ומלכות,
ושילוב של שתי תזמורות- המנגנים ופריילאך.
לכן יש גם 2 גיטרות חשמליות.
כאן יש את זה בוודיאו -קליפ-MP4
תהנו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: