יהודה פויכ

משתמש צעיר

קפה עם שוקולד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אתה באמת חושב שאין לכל ילד שם את הסמארטפון הכי מתקדם שיש?
אז אין לך מושג על אפריקה של היום.
בכפרים בהם בקושי זורם מים כבר יש סמארטפונים המוטענים על ידי גנרטורים שארגוני זכויות אדם העולמיים דואגת להם.
אז בוא!
ואין כאן שום חוות דעת לגבי הקליפ עצמו שעליו אני מנוע מלהגיב מאז סגירת פרוייקט הקליפע'ס...
חכו בסבלנות לפרוייקט הבא:)
לא בכל הכפרים באפריקה זה ככה לא שאני באתי מאפריקה אבל זה ידוע שעדין הם חיים בתת תנאים וזה לא נשמע הגיוני שלפני המיים ידאגו להם לאיפון
לגבי הקליפ עצמו לדעתי הקליפ הוא קליפ שונה!אין למה להשוות אותו הוא משהוא שלא ראינו לפני זה וספק אם היינו חושבים על זה רמה אחרת של השקעה ויציאה מהקופסא ובתכלס הוא מתאים לאופי של דיקמן בול שמו לב איך הוא זורם איתם שם

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
לדעתי, הקליפ של רולי דיקמן הוא מרענן קצת ממה שאנחנו רגילים, וזה כבר דבר טוב.....

אני גם חטפתי הלם ממה שראיתי, אבל כשחשבתי על זה שוב, הגעתי למסקנא, שחלק מההלם זה בגלל שהם שחורים.... אם הם היו גויים לבנים (באנגליה, או ארה"ב) וכמו שכבר ראינו בהרבה קליפים, היינו הרבה פחות נבהלים... יש כאן גם גזענות.... לא רק בהלה מעצם זה שהביאו גויים לקליפ....

יש לי ביקורת עניינית על הקליפ.
הכל כמעט חוזר על עצמו, כאילו זה שהביאו גימיק של כושים זה מספיק... לא צריך כבר להשקיע על הגיוון... וכן עוד משהו, כמעט אין שם שום קשר בין המצולם למילים.... כאילו, מה הקשר בין השחורים המצולמים, למילים "אתה מרים אותי תמיד".

לא יודע, הכל נראה לא קשור לכלום (מזכיר לי את הקפיצה של יואלי דיקמן לים המלח באמצע שיר רגש על למצוא חן בעיני ה'...)

אבל בסך הכל, נגנבתי.

rachelita

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא בכל הכפרים באפריקה זה ככה לא שאני באתי מאפריקה אבל זה ידוע שעדין הם חיים בתת תנאים וזה לא נשמע הגיוני שלפני המיים ידאגו להם לאיפון
לגבי הקליפ עצמו לדעתי הקליפ הוא קליפ שונה!אין למה להשוות אותו הוא משהוא שלא ראינו לפני זה וספק אם היינו חושבים על זה רמה אחרת של השקעה ויציאה מהקופסא ובתכלס הוא מתאים לאופי של דיקמן בול שמו לב איך הוא זורם איתם שם
קליפ מזעזע.
סליחה על המילה.
אם הוא משתלב איתם נהדר - סימן שרק מי שמרגיש שהוא משתלב איתם - יכול להנות מהשיר...

נפתול

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
המשתמש נחסם
אז אני רק רוצא להגיד לך שראיתי סירטונים מאחורי הקלעים בכל הימים האלה מסטטוסים וכו' גם מהצלם המוכשר, וכשהביאו את הרחפן הם יצאו מהעץ עם חץ וקשת!!!! לאט לאט היו יותר אמיצים שהסכימו להתקרב. הכל מתועד. אני לא בא להתווכח אבל לא בכל מקום יש סמארטפונים
@המייבין אולי תעלה לכאן מאחורי הקלעים?

קפה עם שוקולד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לדעתי, הקליפ של רולי דיקמן הוא מרענן קצת ממה שאנחנו רגילים, וזה כבר דבר טוב.....

אני גם חטפתי הלם ממה שראיתי, אבל כשחשבתי על זה שוב, הגעתי למסקנא, שחלק מההלם זה בגלל שהם שחורים.... אם הם היו גויים לבנים (באנגליה, או ארה"ב) וכמו שכבר ראינו בהרבה קליפים, היינו הרבה פחות נבהלים... יש כאן גם גזענות.... לא רק בהלה מעצם זה שהביאו גויים לקליפ....

יש לי ביקורת עניינית על הקליפ.
הכל כמעט חוזר על עצמו, כאילו זה שהביאו גימיק של כושים זה מספיק... לא צריך כבר להשקיע על הגיוון... וכן עוד משהו, כמעט אין שם שום קשר בין המצולם למילים.... כאילו, מה הקשר בין השחורים המצולמים, למילים "אתה מרים אותי תמיד".

לא יודע, הכל נראה לא קשור לכלום (מזכיר לי את הקפיצה של יואלי דיקמן לים המלח באמצע שיר רגש על למצוא חן בעיני ה'...)

אבל בסך הכל, נגנבתי.
צודק
חוץ מזה יש כן קטעים שקשורים כמו שהוא יושב בחושך ואז יש מילים שקשורות לענין ובעוד כמה מקומות זה ככה
בכללי זה נראה שאיזה מוח קודח של מישהוא חשב על הרעיון ומרוב התלהבות מההברקה הוא שכח שאי אפשר להבריק אויר צריך להבריק משהוא

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה