בשמחהאפשר בבקשה ב MP3?
תודה
בשמחהאפשר בבקשה ב MP3?
תודה
בשמחהמשהו יכול לשים את השיר 'יהודי זה הכי' של אברהם דוד. בתור קובץ???
אם אפשר להעלות.אשמח לקבל את הקליפ של שרולי ברונכר ונתנאל ישראל - בונה ירושלים וגם את הקליפ של I AM ALIVE של יעקב שוואקי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
לא בכל הכפרים באפריקה זה ככה לא שאני באתי מאפריקה אבל זה ידוע שעדין הם חיים בתת תנאים וזה לא נשמע הגיוני שלפני המיים ידאגו להם לאיפוןאתה באמת חושב שאין לכל ילד שם את הסמארטפון הכי מתקדם שיש?
אז אין לך מושג על אפריקה של היום.
בכפרים בהם בקושי זורם מים כבר יש סמארטפונים המוטענים על ידי גנרטורים שארגוני זכויות אדם העולמיים דואגת להם.
אז בוא!
ואין כאן שום חוות דעת לגבי הקליפ עצמו שעליו אני מנוע מלהגיב מאז סגירת פרוייקט הקליפע'ס...
חכו בסבלנות לפרוייקט הבא
גם ליאשמח מאוד אם יש למישהו את ההצגה אונטערן שטוהל ויכול לשלוח לי
במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קליפ מזעזע.לא בכל הכפרים באפריקה זה ככה לא שאני באתי מאפריקה אבל זה ידוע שעדין הם חיים בתת תנאים וזה לא נשמע הגיוני שלפני המיים ידאגו להם לאיפון
לגבי הקליפ עצמו לדעתי הקליפ הוא קליפ שונה!אין למה להשוות אותו הוא משהוא שלא ראינו לפני זה וספק אם היינו חושבים על זה רמה אחרת של השקעה ויציאה מהקופסא ובתכלס הוא מתאים לאופי של דיקמן בול שמו לב איך הוא זורם איתם שם
אנחנו סקרנים! מה הפרויקט?ואין כאן שום חוות דעת לגבי הקליפ עצמו שעליו אני מנוע מלהגיב מאז סגירת פרוייקט הקליפע'ס...
חכו בסבלנות לפרוייקט הבא
@המייבין אולי תעלה לכאן מאחורי הקלעים?אז אני רק רוצא להגיד לך שראיתי סירטונים מאחורי הקלעים בכל הימים האלה מסטטוסים וכו' גם מהצלם המוכשר, וכשהביאו את הרחפן הם יצאו מהעץ עם חץ וקשת!!!! לאט לאט היו יותר אמיצים שהסכימו להתקרב. הכל מתועד. אני לא בא להתווכח אבל לא בכל מקום יש סמארטפונים
ולמה לא עשית את זה עד היום???????@המייבין אולי תעלה לכאן מאחורי הקלעים?
גם לי.
תודה רבה.
שלחתי מידע באישיגם לי
תודה.
צודקלדעתי, הקליפ של רולי דיקמן הוא מרענן קצת ממה שאנחנו רגילים, וזה כבר דבר טוב.....
אני גם חטפתי הלם ממה שראיתי, אבל כשחשבתי על זה שוב, הגעתי למסקנא, שחלק מההלם זה בגלל שהם שחורים.... אם הם היו גויים לבנים (באנגליה, או ארה"ב) וכמו שכבר ראינו בהרבה קליפים, היינו הרבה פחות נבהלים... יש כאן גם גזענות.... לא רק בהלה מעצם זה שהביאו גויים לקליפ....
יש לי ביקורת עניינית על הקליפ.
הכל כמעט חוזר על עצמו, כאילו זה שהביאו גימיק של כושים זה מספיק... לא צריך כבר להשקיע על הגיוון... וכן עוד משהו, כמעט אין שם שום קשר בין המצולם למילים.... כאילו, מה הקשר בין השחורים המצולמים, למילים "אתה מרים אותי תמיד".
לא יודע, הכל נראה לא קשור לכלום (מזכיר לי את הקפיצה של יואלי דיקמן לים המלח באמצע שיר רגש על למצוא חן בעיני ה'...)
אבל בסך הכל, נגנבתי.
מה נראה לך כל הנידונים האלה? על האויר?? דפדף קצת אחורה ותראה את הקליפ...למה לא העלו את הקליפ של רולי דיקמן ?
ברוך לויןהשיר הזה של שלוימי דסקל
יש למישהו מושג של מי השיר המקורי
נכון מאוד!ברוך לוין כמדומני
צירפתיו לך בהודעתיהשיר הזה של שלוימי דסקל
יש למישהו מושג של מי השיר המקורי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: