תודה רבה רבה עזרת לי מאודהשיר מבוצע במקור ע''י דודו פישר באלבומו 'אודך'. לחן: יוסי גרין
תודה רבה רבה עזרת לי מאודהשיר מבוצע במקור ע''י דודו פישר באלבומו 'אודך'. לחן: יוסי גרין
לגמרי אחד מהגדולים אבל עד אתמול היה בתרדמת ככה שהתשלום בשבילו היה בעיקר משהו כמו פרסומת[ליפא הוא לא אחד הגדולים ??? נו באמת]
אולי אתה לא מעודכן אבל בשנה האחרונה ליפא לא הפסיק להופיע בכל מקום אפשרילגמרי אחד מהגדולים אבל עד אתמול היה בתרדמת ככה שהתשלום בשבילו היה בעיקר משהו כמו פרסומת
נראה לי שיש לו רק סינגל-קליפ בבקשה:למישהו יש את האלבום 'לך על זה' של הזמר האמריקאי דוד שפירא (אח של הזמר מרדכי שפירא)
ויכול להעלות אותו??
תודה!
צפה בקובץ המצורף 511663
נראה לי
http://videownload.ml/איך אני מורידה את הקליפ הזה?
גפ אני ניסית וזה מה שהוא כותב:הוא לא נותן לי להוריד. קובץ ריק.
נראה לי שיש בעייה בהורדה הזאת זה גם אתמול לא נתן לי להוריד סרטונים.הוא לא נותן לי להוריד. קובץ ריק.
עדיין צריכה??אולי בכל זאת??
אני אשמח לזה...עדיין צריכה??
הנה בבקשהאני אשמח לזה...
תודה על העמדת הדברים על דיוקםאתם מפספסים דבר שאתם לא יודעים:
ארגון האסק עושה הרבה הופעות במשך השנה חלקם קטנים חלקם גדולים יותר, ויש להם את מופע הדגל a time for musik- עת לשיר, ששם זה ההפקה הכי גדולה, אז לא לערבב..
עכשיו ראיתי שמישהו כתב שהאתר של ההורדות לא עובד , יש למישהו אתר הורדות מיוטיוב אחר שכן עובד?מישהו יכול לנסות להוריד את זה דרך http://videownload.ml/ ולהגיד לי אם הצליח,
כי אנחנו ניסינו ולא הלך, יש לנו נטפרי, אנחנו יכולים לצפות בזה ביוטיוב אבל כשמנסים להוריד הוא אומר שהסירטון לא מאושר מנטפרי,
אפשר להוריד גם דרך אתר וידאו טוביש למישהו אתר הורדות מיוטיוב אחר שכן עובד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: