ליפא שמעלצר בערי וועבער מוטי שטיינמץ ומקהלת שירה בהאסק אתמול
אף אחד לא יודע ???יש למישהו מושג מי מבצע את השיר במקור ובאיזה דיסק ???
תודה מראש
הנוסח ב"מוזיקה מכל הלב":מדהים מישהו יודע עליו קצת פרטים
מה אתם רציניים??? באמת אין שירים שמדברים על הנושאיש למשהו שירים על פרידה / סיום
אשמח מאוד
תודה מראש
אייזיק האניג מקהלת שירה ותזמורת סבבה - כהנים
יש למישהו מושג מי מבצע את השיר במקור ובאיזה דיסק ???
תודה מראש
השיר מבוצע במקור ע''י דודו פישר באלבומו 'אודך'. לחן: יוסי גריןאף אחד לא יודע ???
זה נשמע יותר דוד שהתלהב על אחיין שלו הקטן, וסתם כך זה נשמע נער צעיר באמצע לימודי מוזיקה אבל עם פוטנציאל גדול לפי הטונים המדויקים אפילו שהקצב לא משהולא יודע למה. אבל מריח לי משהו פה לא נכון.
ואני יסביר:
שימו לב שהמעבד וכו' וכו' זה אחיו של הילד הזה, והם מוציאים הודעה על הסינגל הזה כאילו מדובר בילד פלא ידוע כבר בשוק והמעבד גם, אבל בפועל מדובר בשני אחים חמודים שהחליטו להוציא סינגל יפה [שלטעמי הביצוע לא משהו, סליחה] ולהכניס חזק לשוק את הילד הזה...
כל הכבוד להם ובהצלחה, אבל לפחות שיתנו פרטים להזמנה....
תודה לכולכם על כל התודות והלייקים שפירגנתם לי!!!!
תודה אפשר את זה בMP3
תודה אפשר את זה בMP3
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: