מישהו יכול להעלות כקובץ מצורף???כדי להשתתף בתחרות עליכם להיכנס קודם לסרטון ביוטיוב ולעשות לו לייק - כנסו מכאן
תודה
מישהו יכול להעלות כקובץ מצורף???כדי להשתתף בתחרות עליכם להיכנס קודם לסרטון ביוטיוב ולעשות לו לייק - כנסו מכאן
אין עדיין.מופיע האסק 32 - זושא ופומבדותא
קונצרט ״האסק״ הידוע כאחד המופעים הנוצצים והיוקרתיים במוזיקה היהודית, התקיים השבוע בפעם ה-32 בהיכל המפואר ״לינקולן סנטר״ במנהטן ניו יורק.
רשימת האמנים נשארה חסויה עד לרגע פתיחת המופע בו עלה המנחה האגדי נחום סיגל והזמין בזה אחר זה את מיטב אמני הזמר היהודי. הדי ג׳י מאט דאב וחברי הלהקות זושא ופומבדיתא, אייבי רוטנברג ושלמה שמחה, מרדכי שפירא, ברי וובר, הלהקה הנוסטלגית ״אור חדש״, אלי גרסטנר, ישי לפידות ומופע הסיום של גדול הזמר יעקב שוואקי. השנה התקיים האסק בסימן הצדעה למלחין והאמן ישי לפידות לרגל 25 שנות יצירה.
מאחורי הקלעים הפיקו את הקונצרט אלי גרסטנר והצוות האמריקאי, בשילוב מיטב המוחות בתעשיית המוזיקה הישראלית יואלי דיקמן ורפי גריידי על כתיבת העיבודים והניצוח, אמן התאורה והעיצוב רונן נג׳ר, וידאו ארט ומולטימדיה איציק דניאל – מדיה פרו, מהנדס הסאונד מושיק צברי והצלם הרשמי זו הפעם הרביעית לקונצרט האסק חיים טויטו.
למישהו יש את זה לצפיה?
והנה הקליפ המהמם של משפחת רוסמישהו יכול להעלות כקובץ מצורף???
תודה
אפשר עוד קטעים תודהאיציק דדיה והקינדרלעך - כוכבים (מתוך המחזמר שירים ונפלאות 2018)
http://www.thejewishinsights.com/wp/yaakov-klein-nekudah-tovah-official-lyric-video/יש את זה כאןאפשר את הסינגל של יעקב קליין - נקודה טובה?
תודה רבה
האתר חסום לי אתה יכול להעלות בבקשה?
חסום לי הסרטון עצמו, שלחתי בקשה לנטפרי לפתוח, אולי מישהו אחר יכול להעלות?האתר חסום לי אתה יכול להעלות בבקשה?
תודה מראש!!!
זה כאן, חסום לי עדייןוכן אם יש למישהו שמחה ליינר עם 1001 קולות תודה רבה
אפשר עוד קטעים תודה
מפגש כוכבים: איציק דדיה הבוגר ואיציק דדיה הילד בדואט ״כוכבים” • צפואפשר עוד קטעים תודה
וכן אם יש למישהו שמחה ליינר עם 1001 קולות תודה רבה
בבקשהזה כאן, חסום לי עדיין
תודה רבה אפשר בmp3?בבקשה
בבקשהאפשר את הסינגל של יעקב קליין - נקודה טובה?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: