נו, אז תעשה את זה!!!גם אני רוצה לקבל במייל. אבל נקי.
רק עוד לא הבנתי מה הבעיה בשנת 2020 לערוך וידיאו. או הכי פשוט לחתוך את הקטע שלא בסדר. אין פה אף אחד שמבין בעריכת וידיאו.
תודה בשם כולם.
הרי אנחנו בשנת 2020.......
נו, אז תעשה את זה!!!גם אני רוצה לקבל במייל. אבל נקי.
רק עוד לא הבנתי מה הבעיה בשנת 2020 לערוך וידיאו. או הכי פשוט לחתוך את הקטע שלא בסדר. אין פה אף אחד שמבין בעריכת וידיאו.
תודה בשם כולם.
אני בלי נדרמצטרפת להנ"ל
גם אני למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אולי משהו יוכל לשלוח למייל. כי אין אישור להעלות קליפים שמופיעים בהם נשים.
רק שמשהו יסכים להוריד לטובת כולנו.........אשמח לקבל את הקליפ של מאיר גרין למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!
זה קשור לדיקמן???????
מה קשר?זה קשור לדיקמן???????
זה קשור לדיקמן???????
העיקר שאני הבנתי...מה קשר?
מאתר JDNאפשר את השיר "מיין קינד" של מיכאל שניצלר?
תודה
שמה?....העיקר שאני הבנתי...
אני מעלה הרבה על יואלי דיקמןשמה?....
מה להוריד??הורדה מיוטיוב... הבעיה המורכבת.... מי יכול לעזור?
יש את האתר הזה :מה להוריד??
או שאת מעתיקה את כתובת ה URT של הסרטון.
ומדביקה בהורדות יוטיוב..
אם יש מישהו שמוריד שישלח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודהרק שמשהו יסכים להוריד לטובת כולנו.........
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: