תודה רבה!יגיע בהמשך
תודה רבה!יגיע בהמשך
לא רוצה לנדנד אבל מישהו מעלה? זה מתחיל בתשע לא?יגיע בהמשך
בבקשה למעלהאפשר לעלות קישור לשידור חי
שלחתי בקשה לפתיחהחסום
מי פתח את זה פעם שעברה? אני שלחתי גם פעם שעברה וגם עכשיו וענו שהם לא פותחים שידור חי כי אין אפשרות לבדוק את תוכנו, אבל פעם שעברה נכנסתי אחרי כמה דקות וראיתי פתוח.חסום
שיגעתי אותם מה שונה מכל סיומי השס וכו' שיש בזה מוזיקהמי פתח את זה פעם שעברה? אני שלחתי גם פעם שעברה וגם עכשיו וענו שהם לא פותחים שידור חי כי אין אפשרות לבדוק את תוכנו, אבל פעם שעברה נכנסתי אחרי כמה דקות וראיתי פתוח.
אני כבר שלחתי בשלוש נקודות וענו שלא פותחים שידור חייש למישו 3 נק' מיותרות לשלוח לנטפרי?
נשארו לי אחרונות
היום?אני כבר שלחתי בשלוש נקודות וענו שלא פותחים שידור חי
היום?
אני שלחתי גם פעם שעברה וגם עכשיו וענו שהם לא פותחים שידור חי כי אין אפשרות לבדוק את תוכנו
תגיד להם שפעם שעברה הם פתחומי פתח את זה פעם שעברה? אני שלחתי גם פעם שעברה וגם עכשיו וענו שהם לא פותחים שידור חי כי אין אפשרות לבדוק את תוכנו, אבל פעם שעברה נכנסתי אחרי כמה דקות וראיתי פתוח.
שלחתי עוד פעםתגיד להם שפעם שעברה הם פתחו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: