בבקשה ובשמחה רבה
JUMBOmail - הורדה והצגת קבצים
הורדה והצגת קבצים שנשלחו באמצעות JUMBOmail - הדרך הטובה ביותר לשלוח את הקבצים שלך לכל מקום.www.jumbomail.me
תודה על ההתחשבות. אך ראוי לציין - לא מתאים "לכל המתלוננים למיניהם", אלא למי שבנטפרי. ונדמה לי שאף זאת בתנאי שאינו 'קהילות'.לכל המתלוננים למיניהם שחסום להם וכו' כל פעם שמעלים סרטון מיוטיוב אז הנה לכם קשור לאתר של הורדות מיוטיוב באישור נטפרי
http://videownload.ml/?
בהצלחה
נו מה אתם יושנים השנהלמישהו יש סינגלים של ישיבות לפורים
תפתח אשכול מיוחד לזה זה מענייןלמישהו יש סינגלים של ישיבות לפורים
פתחתי כבר אבל השטח רדום מאודתפתח אשכול מיוחד לזה זה מעניין
נו לאף אחד אין עוד כלוםלמישהו יש סינגלים של ישיבות לפורים
שמח לשמוע. (רק שעדיין לא כולם בנטפרי)...אז ככה אני גם בנטפרי ואני גם מחוברת לקיהלה מחמירה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: