שלחתי לך את פינימישהו יכול לשלוח לי את האלבום של הרצליך 2 וכן פינינ אינהורן למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תןדה ותזכו למצוות
שלחתי לך את פינימישהו יכול לשלוח לי את האלבום של הרצליך 2 וכן פינינ אינהורן למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תןדה ותזכו למצוות
יש קבוצה במייל שנקראת ציצו במייל Re:
להלן מייל שאפשר להצטף לקבוצה
שולח את כל הדיסקים החדשים בהצלחה !!!!!!!!
אני מחוברת לזה אבל הם לא שלחו את הדיסק החדש של אלי ארצליך...
גם אני רוצה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מישהו נתקל בבאג במאגר של ציצו בדרייב?
אצלי נמחקו הרבה דיסקים מחודש תשרי תש"פ וכן לא עלו דיסקים חדשים שיצאו בחשוון, אם יש מישהו שיש לו קישור תקין, אשמח לקבל בהודעה פרטית או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
באג רציני ככל הנראה, לדעתי הוא גם לא שולח מיילים כבר תקופה, וגם לא הכניס את חבורת תריג האחרון, זה נראה שקצת טיפלו בו והוא משקשק....מישהו נתקל בבאג במאגר של ציצו בדרייב?
אצלי נמחקו הרבה דיסקים מחודש תשרי תש"פ וכן לא עלו דיסקים חדשים שיצאו בחשוון, אם יש מישהו שיש לו קישור תקין, אשמח לקבל בהודעה פרטית או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אז למה הוא לא שולח מיילים?לא נראה לי.
הוא כבר סגר פעם אחת את הדרייב ופתח שוב....
גם לי....אז למה הוא לא שולח מיילים?
הפעם האחרונה שהוא שלח לי היה ב-4 בנוב' למניינם.
חסום בנטפרי.
הרגע הוא שלח...אז למה הוא לא שולח מיילים?
הפעם האחרונה שהוא שלח לי היה ב-4 בנוב' למניינם.
נכון !הרגע הוא שלח...
מה רה למה לא יורד כותב לי נכשל הקובץ לא הושלם [הקובץ שמע כן יורד]
למי שיש פתרון או שיכול לעלות לגמבו או לגוגל דרייב או עוד אפשרויות אבל עדיף לא בגמבו כי זה נחסם לי ישר תודה מראש !!!!!!!!!
יש סדרת דיסקים בשם הניגון שבלב יש גיטרה יהודיתאפשר שירים מרגיעים ?( -אני תושב הדרום אז זה מה שאני צריך כרגע )
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה ענקית !!!יש דיסק בשם הניגון שבלב
יש סדרת דיסקים בשם הניגון שבלב יש גיטרה יהודית
מה המייל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: