מי הדביק לו את הכינוי 'הכוכב החדש'?...ראיתי עכשיו את ה"כוכב" החדש
מי הדביק לו את הכינוי 'הכוכב החדש'?...ראיתי עכשיו את ה"כוכב" החדש
שום דבר זה לא סתם...סתם.... מי שהתחיל עם המודעה הזו, תסתכלו בהתחלה בכותרת
איפה????????יש דיון עליו כאן
ללחוץ על המילה "כאן"איפה????????
תלחץ על הקישוראיפה????????
יש למישהו את השיר המקורי באנגלית?שמילי אונגר, אידיש נחת, יוסי לקס, מקהלת זמרה & תזמורת פריילאך - טאטי
לחן: יוסי גרין, מילים: ליפא שמעלצר, ביצוע במקור (באנגלית): דדי,
היי מישהו יכול להוריד את השיר "אל תעזבי ידים " של עקיבא תורגמן?
אני צריכה דחוף את השיר ומשפע מצוות תפילין של בעלז
גם לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>למי יש את הדיסק של אלי הרצליך החדש
שלח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה רה למה לא יורד כותב לי נכשל הקובץ לא הושלם [הקובץ שמע כן יורד]מוטי שטיינמץ - ניגון ויז'ניץ
סינגל שני מתוך פרויקט הניגונים העתיקים של מוטי שטיינמץ. הלחן מבית ויז'ניץ, העיבוד של הצמד אלי קליין ואיצי ברי כשעל ההפקה המוזיקלית, מנהלו של שטיינמץ, רובי בנט.
זה לא קליפ, רק עם תמונה.מה רה למה לא יורד כותב לי נכשל הקובץ לא הושלם [הקובץ שמע כן יורד]
למי שיש פתרון או שיכול לעלות לגמבו או לגוגל דרייב או עוד אפשרויות אבל עדיף לא בגמבו כי זה נחסם לי ישר תודה מראש !!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: