מה עם המילים לשיר ?בבקשה את המילים כבר מעלה
מה עם המילים לשיר ?בבקשה את המילים כבר מעלה
ממש תודה על הקליפמצורף הקליפ של 'צדיק'
לאייכה אין קליפ ככל הידוע לי
אונטערן שטוהלשל מי?
גם אני מצטרף לבקשה...תודה רבה על הכול אשמח אם תעשה שוב בתור קובץ שמע את הסט להיטים כדי שאני יוכל להוריד או קישור לגמבו מייל
חלק ב'אין עוד מלבדו
תודה רבה על הכול אשמח אם תעשה שוב בתור קובץ שמע את הסט להיטים כדי שאני יוכל להוריד או קישור לגמבו מייל
בבקשה (קובץ MP3)גם אני מצטרף לבקשה...
יש למישהו?אשמח לשיר:
''כי באמת אין כל עצב בעולם למי שמכיר את או האורות של האמת'' נדמה לי של פרחי לונדון
מצטרף לבקשה רק אם אפשר פליבק ללא מילים ברקע כי יש משהו כזה של אלעד דיטוש שעושה פלייבקים עם דיבורים באמצע ולפליבק מלא +עריכה זה עולה כסף אז פליבק ללא קולות רקע תודהלמשהו יש את הפליבק של שנה ראשונה של עמירן דביר?
יש כאלה שכבר עשו אותם על מה ששוה לשלם זה על העריכה של הפליבק לגובה הקולפליבק עולה כסף!!!!!
תכניסו את זה לתודעה!!!!!
אף אחד לא עובד בחינם
פליייבקים זה לא גמ"ח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: