אי מעלה את עכשיו לג'מבו ולדרייבהתחלתי להוריד לך את זה ,אבל זה בגודל של כ4 גיגה (!!) אז התייאשתי...
אבל סתם שתדע שזה יחסית משעמם... בסך הכל רואים אותם יושבים ליד ושלחן במשך 4 שעות...
זה יעלה להנאתו במהלך הלילה ומחר בעזרת השם אני העלה לפה
אי מעלה את עכשיו לג'מבו ולדרייבהתחלתי להוריד לך את זה ,אבל זה בגודל של כ4 גיגה (!!) אז התייאשתי...
אבל סתם שתדע שזה יחסית משעמם... בסך הכל רואים אותם יושבים ליד ושלחן במשך 4 שעות...
אבל למה עיוותו לו את הקול ?לא מצאתי שהעלו את זה כבר באשכול הזה
ילד הפלא יוסי מן בקליפ בר מצווה מרגש "והראינו"
?אבל למה עיוותו לו את הקול ?
הקול שלו עבר עיבוד כמה פעמים במהלך השיר
תודה רבה !מצורף הקליפ של 'צדיק'
לאייכה אין קליפ ככל הידוע לי
אז את השיר אפשר ?לאייכה אין קליפ ככל הידוע לי
עקב חסימההקולולם מבנייני האומה
אבל הגירסה שהכי אהבתי בינתיים היא של ארי היל עם הקליפ, אבל בלי קשר לקליפ הוא שר שםמרדכי בן דוד, דובי מייזלעס ואלי שפריי - סוכה'לה
אתה פוגע בזכויות יוצרים,כקובץ להורדה
איזה סרטון?אתה פוגע בזכויות יוצרים,
באם לא תסיר את הוידאו מהאתר אתה תהיה חשוף לתביעות בגין הפרת זכויות יוצרים
דבר אחד שכתבת לא נכון שהשיר אבא לא הוסיף לא כלוםא. זכה מי שהכיר אותו דרך השיר אבא, אבל מי שהכיר עוד לפני יודע ש"אבא" זה שיר שלא הוסיף לו כלום (חוץ מפרסום), אני מתכוון, שמי שהכי אותו יודע שהרגש והטעם שהוא מכניס בשיר, זה לא מעלמא הדין, כמו בדיסק של דודי קאליש למשל בשיר משכני,
ב. לגבי שינוי הצליל בקול, אמנם הדגש אצלו זה בגבוה, אבל אני לא חושב שיש בזה בעיה, אדרבא למצוא גיוון בזמר, ויש עוד הרבה כאלה...
לא כתבת אפילו מילה אחת שהיא סיבה לא להחמיא, וזו תגובה מאד מוזרה
אתה יכול גם לשלוח לישלחתי בפרטי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: