ברכי פרידמן
משתמש רשום
מצרפת כאן לינק לצפיה
https://www.c-live.co.il/archives/14849
https://www.c-live.co.il/archives/14849
אין אפשרות להוריד ולעולת את זה לכאן קובץ.חסום לי
מה עולה כסף? לי זה נפתח רגיל.כן אבל זה עולה כסף
מה עם הקליפ הזה למישהו יש ?אפשר את הקליפ הזה ?
בשמחהמה עם הקליפ הזה למישהו יש ?
תודה רבהבשמחה
שילוב פירוטכני -מוזיקאלי.מה הולך כאן?
צפה בקובץ המצורף 552959
זה קרני לייזר שיוצאים ממכשיר לכיוון התקרה, כשחוסמים אותם זה משמיע צלילים.מה הולך כאן?
צפה בקובץ המצורף 552959
זה קובץ גדול מידי בשביל להעלות כאן כקובץ מצורף, וזה מעבר לזמן והמאמץ שזה לוקח ממי שעושה את זה....אין אפשרות להוריד ולעולת את זה לכאן קובץ.
אם זה בחינם? אז מה הבעיה?
אפשר להעלות הדיסק של זאנביל וינברגר עם מקהלת מלכות ניגוני חבד שחולק עכשיו ביחד עם אחד מהעיתונים
תודה רבה
האם יש אפשרות גם אני לא רוצה להטריח רק אם אתה יכול תודה רבהההההההההה!!!שלחתי בפרטי.
מצורף הקליפ של 'צדיק'אפשר את הקליפ של שולי רנד 'צדיק' ו 'אייכה' ?
תודה מראש!!
חשבתי שזה בא בקלות.זה קובץ גדול מידי בשביל להעלות כאן כקובץ מצורף, וזה מעבר לזמן והמאמץ שזה לוקח ממי שעושה את זה....
התחלתי להוריד לך את זה ,אבל זה בגודל של כ4 גיגה (!!) אז התייאשתי...חשבתי שזה בא בקלות.
אם זה קשה מידי נאלץ לוותר על זה.
בכ''א אשמח אם יהיה משהו שבכל מקרה מוריד את זה לעצמו שישלח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מאוד!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: