הסופר נשאר סופר..אין מי שמגיע לכאן בזמן הקרוב?? נו, בחייכם.
\
נכון!תגידו שמעתם את הדיסק החדש של בני פרידמן-כולנו נלך?
בשיר-רצועה 7 "אהוב"
זה לא השיר -פזמון של אורי דוידי -בשיר "נו נו"???
ועדיןכנראה שאתם מאוד מקצועיים,
מכיון שאני לא הצלחתי למצוא את הפשלה הזו...
המילים מדברות אל האדם שלא מרגיש את אבא שלו, והוא מרגיש את עצמו רחוק ולא מחובר...
והוא ממשיך 'אל תסתר פניך ממני...'
וכאן מגיע האפקט הדמיוני,
שכביכול מתקרבים ללמעלה - והוא שואל: 'טאטע ווי ביסטו..?' (אבא, איפה אתה?)
תסתכל טוב
תראה את הפשלה
אני ראיתי את הפשלה רק לאחר דבריך, ואני צופה די ערני בדרך כלל.ועדין
חנוק
לא כ"כ קשור
מענין אותי אם רק בגלל שזה המקצוע שלי אני רואה את זה כך
או שגם לכם זה הפריע?
וכנ"ל גם בזה ראית את זה לפני שאמרתי?
ועדין
חנוק
לא כ"כ קשור
מענין אותי אם רק בגלל שזה המקצוע שלי אני רואה את זה כך
או שגם לכם זה הפריע?
וכנ"ל גם בזה ראית את זה לפני שאמרתי?
אני אישית אהבתי את השיראני ראיתי את הפשלה רק לאחר דבריך, ואני צופה די ערני בדרך כלל.
כל הרעיון הזה של לעוף לשמים היה מעניין מחד אבל לא הלך לשום מקום, אני ציפיתי שלמשל הם יעופו לירושלים ויראו אותם נוחתים בכותל או משהו כזה, אבל סתם לעוף לשמים? למה? לא לא לתת להם לשיר בשקט על ערימות הקציר החינניות האלו?
אבל בסיכום נהנתי מהקליפ הזה, הוא נוגע בלב, וגם הזמר עדין כזה ולא נדחף בכוח.
קצת מזכיר את ''יהודים הם בני מלכים'' של יובל סטופל ואולמן.... אנימציה ילדותית משהו...אני ראיתי את הפשלה רק לאחר דבריך, ואני צופה די ערני בדרך כלל.
כל הרעיון הזה של לעוף לשמים היה מעניין מחד אבל לא הלך לשום מקום, אני ציפיתי שלמשל הם יעופו לירושלים ויראו אותם נוחתים בכותל או משהו כזה, אבל סתם לעוף לשמים? למה? לא לא לתת להם לשיר בשקט על ערימות הקציר החינניות האלו?
אבל בסיכום נהנתי מהקליפ הזה, הוא נוגע בלב, וגם הזמר עדין כזה ולא נדחף בכוח.
כן יש פה למעלהיש למישהו את השיר "מתחילים מחדש" של כלל הזמרים באודיו?
תודהההה
יש למישהו את השיר "מתחילים מחדש" של כלל הזמרים באודיו?
תודהההה
משהו יכול לעלות את יהודים בני מלכים אפילו שזה ישן וגם את הקליפ הישן של אברהם פריד שר מכניסי רחמים של חיים בנט וכן יש קליפ של סליחות באיזה שהוא מקום ששרים שם מכניסי רחמיםקצת מזכיר את ''יהודים הם בני מלכים'' של יובל סטופל ואולמן.... אנימציה ילדותית משהו...
איזה שיר גדולישי ריבו - אוחילה
קליפ מילים. סינגל מתוך האלבום 'אלול תשע''ט'.
כידוע השיר הוא לחן של הרב הלל פלאי...איזה שיר גדול
תותח הריבו הזה!
קצת ישן... אבל האם יש למישהו את הקליפ ״רבי נחמן״ של איציק דדיה?
תודה רבה ושבת שלום!
יש לזה ביקוש בציבור? ראפ חרדי?הי מגיע לי מזל טוב יש לי יום הולדת קצת עלי קודם כל אני עוקב אחרי הפורום כבר שנים רק עכשיו צרפו אותי אני אוהב שירי ראפ בעיקר את רג'ה וספיריט שאני מכיר את רג'ה וכל החברה שעובדים איתו אישית (אני זמר בעצמי ) זה נשמע שמות מהחלל הא אבל זה שוה חיפוש בגוגל /יוטוב מחשב /טאבלט חפשו אותם ואשמח שתפציצו לי את המייל בקליפים לכבוד יום הולדת שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: