גיטרה וכינור
משתמש פעיל
mp3 אם אפשר תודהאתמול באתרא קדישא מירון שמחת הבר המצווה לבן הרב דורן יעקוביוס
אברומי ברקו -בלטי - אהרל'ע סמט
mp3 אם אפשר תודהאתמול באתרא קדישא מירון שמחת הבר המצווה לבן הרב דורן יעקוביוס
מה המייל?יש למישהו את השיר שבט אחים ואחיות המקורי אני זקוק לו בדחיפות תודה
?מרדכי בן דוד ואחיינו יידל ורדיגר
גם בלי המכלול יידל הוא בנו של מרדכי. כנראה טעות קטנה בכתיבה.. או שמי ששר שם זה אחיין שלו בשם אחר, עוד לא שמעתי את השיר...?
יהודה (יידל) ורדיגר (נולד בשנת 1971) הוא זמר ומפיק חסידי אמריקאי, בנו של הזמר מרדכי בן דוד.
(המכלול)
נראה לי שכבר עלה פה -באשכול.לוי פולקוביץ משחרר סינגל חדש "תהא השעה הזאת"
אמן הרגש לוי פולקוביץ מארה"ב משחרר לרגל ימי הרחמים והסליחות, סינגל חדש למילים "תהא השעה הזאת", מתוך אלבומו השלישי שיופיע בקרוב לאחר שחרר לעולם שתי אלבומים יפים שהותירו רושם בקרב התעשייה אוהדיו ושוחרי המוזיקה האוטנטית.
עולם המוזיקה זה לא דבר חדש בפני פולקוביץ שמופיע באמריקה בארץ ובעולם וללא ספק שהוא חתום על שביל הרגש בתחום ולכך הרגיש צורך בימים אלו להוציא לאוויר העולם משהו שיחבר את הקהל עם הימים הנוראים הבאים עלינו לשלום, כלשונו.
את פולקוביץ מלווה מקהלת 'מלכות' הישראלית.
קובץ יש?צפו: כשהלב נפתח • הקליפ שאסור לכם לפספס!
21:18 כ״ב באלול תשע״ט 22.09.2019 עמית דניאל
כשהלב נפתח • שדרני "קול חי" ו"קול חי מיוזיק" בשיתוף "קוקה קולה" בקליפ לרגל השנה החדשה שאסור לכם לפספס | צפו
http://www.93fm.co.il/radio/564074/
''לטעום את הטעם האמיתי'' - קוקה קולה..שדרני "קול חי" ו"קול חי מיוזיק" בשיתוף "קוקה קולה"
שלחתי לךמישהו צדיק מוכן לשלוח לי את הקליפ של קול חי מיוזיק למייל?
פשוט לא מצליח לרדת לי משום מה...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אפשר בבקשה להעלות ב MP3אתמול באתרא קדישא מירון שמחת הבר המצווה לבן הרב דורן יעקוביוס
וואו, סוף סוף!!!כשהלב נפתח | שדרני "קול חי" ו"קול חי מיוזיק" בשיתוף "קוקה קולה" בקליפ לרגל השנה החדשה שאסור לכם לפספס
להורדה:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: