זה קליפ?אורי דוידי - מחרוזת חופה
הזמר אורי דוידי מלווה בתזמורתו של ארי טייטלבוים בניצוחו ועיבודיו המוזיקלים של ישראל לאם מבצע שניים משיריו מתוך שני אלבומיו שהחיינו בלחנו של איצי וואלדנר וברכת האב בלחנו של אלי שוואב
צפה בקובץ המצורף 532569
זה קליפ?אורי דוידי - מחרוזת חופה
הזמר אורי דוידי מלווה בתזמורתו של ארי טייטלבוים בניצוחו ועיבודיו המוזיקלים של ישראל לאם מבצע שניים משיריו מתוך שני אלבומיו שהחיינו בלחנו של איצי וואלדנר וברכת האב בלחנו של אלי שוואב
צפה בקובץ המצורף 532569
שלחתי
אתה צריך לשלוח בקשה לפתיחה ואולי בעל הקובץ יאשר אותך.שימי סקלאר ואהרלה סמט חתונת העשור !!!!! https://drive.google.com/drive/folders/1sOPLh5cAZVcOGJR_-dhGegVGXLo5poiO
אצלי זה לא נפתח עלי משהו יכול לטפל בזה
בבקשה (לא באיכות גבוהה)יש למשהו אולי את ההסרטות מבנייני האומה [ממוצ''ש]
הסרטות איכותיות.
?האם יש למישהו את השיר מעלי דממה בביצוע של ישי ריבו ושי צברי מתוך הופעה?
אני גם אשמח אם ישלחו לי את הקליפ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בבקשה!!
שלחתיאני גם אשמח אם ישלחו לי את הקליפ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודהש
שלחתי
שלחתיאני ישמח שתשלחו לי את הקליפ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלחתיאפשר גם? למייל :
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: