תראה בערך ב:00:43 שניות.....
ויש עוד הרבה פעמים כאילו
בדיוקקקגם אני לא הבנתי.
רואים פה ושם ממש בחטף.
צריך "לחפש" את הנשים...
לא רואה הבדל בין זה לבין ללכת ברחוב.
אי אפשר להשוות את הקליפ, לקליפים שנשים מככבות שם בפרונט (כמו הללוקה של יוני Z לדוג').
הבעיה היא לא עם מטפרישמעתי שבנטפרי לפעמים רובוט הוא בודק... כך שאם הוא מזה אישה הוא אוטומטי חוסם.....
אין מה לעשות!!
מי שיש לו בעיה עם זה שיעזור את נטפרי....
גם אם היה רוצה למטרת הכנסה לא היה הולך לו אז למה לא לומר כך מראש.דרך אגב שמעתי אותו בראיון שהוא אומר שהוא מוציא דיסק נטו בשביל להשאיר חותם קולי בעולם המוזיקה ולא למטרת הכנסה
ידענו שהם מפגרים רק כנראה לא ידענו כמה.סליחה אם אני קפצתי על האשכול הלא מתאים..אבללל...
בעיצומו של ההופעה בעפולה: בג"ץ ביטל את פסק הדין ואסר את קיום האירוע
https://www.jdn.co.il/breakingnews/1186832/
לקראת סוף האירוע בעפולה החליט בית המשפט כי ההחלטה של בית המשפט המחוזי התקבלה בחוסר סמכות. שופטי בג"ץ הדגישו שאינם מביעים דעה לגבי הנושא עצמו. בפועל, החלטת בג"ץ שהתקבלה כבר לקראת סיום האירוע, הינה חסרת משמעות
בנטפרי לא מאשרים שום סרטון שרואים בו נשים! לא בפרונט ולא בצדדים! פשוט כי כך דורשת ההלכה!!גם אני לא הבנתי.
רואים פה ושם ממש בחטף.
צריך "לחפש" את הנשים...
לא רואה הבדל בין זה לבין ללכת ברחוב.
אי אפשר להשוות את הקליפ, לקליפים שנשים מככבות שם בפרונט (כמו הללוקה של יוני Z לדוג').
יעזור לך?אני זקוקה בדחיפות לשיר "אשר ברא" של אוהד מושקוביץ
מי שיוכל להעלות אני יודה לו מאד
תודה מראש!
השיר הופק ביוזמת גלגלצ ויצא לאור באפריל 2019 במהלך חול המועד פסח. את המילים כתב דורון מדלי ואת הלחן הלחין עידן רייכל. המטרה המוצהרת של יוצריו הייתה ליצור איחוד בעם ואיחוי השסעים.
הפרויקט נוצר מתוך יוזמה פרטית של אשת יחסי הציבור יפעת לדר ושדרן גלגלצ סער גמזו, אליהם הצטרפה תחנת הרדיו גלגלצ. כל קטע בבתי השיר מושר בנפרד על ידי הזמרים המשתתפים בו. השיר גם הגיע למקום הראשון במצעד הרשמי של התחנה. בשיר ישנם אזכורים לטקסטים ידועים אחרים, בקטע “על מה היה ומה נהיה ואיך נפשי עוד הומייה” אזכור להמנון הלאומי של מדינת ישראל התקווה ובקטע “אדם הוא נוף מולדתו, חורט קווים בכף ידו” אזכור לטקסט של המשורר שאול טשרניחובסקי.
לא מתאים לכאןאיך אפשר לשמוע אותו?
אתה יכול לשלוח לי גם תקלופ של אבי אילסוןאני כבר אמרתי בכמה עמודים קודמים, שמי שרוצה את הקליפ של אבי אילסון או צמד ילד, מוזמן לבקש בפרטי.
וכאן נחתם הנושא.
המקורי במיילאיך אפשר לשמוע אותו?
המקורי במייל
תעשי חיפוש יש קאבר לשיר של אריק דביר ולא יודעת מי עוד
כאן הקאברהמקורי במייל
תעשי חיפוש יש קאבר לשיר של אריק דביר ולא יודעת מי עוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: