אפשר בקובץ להורדה?מה עושים המוזיקאים בימי בין המצרים
אפשר בקובץ להורדה?מה עושים המוזיקאים בימי בין המצרים
פעם אחרונה, יש למישהו את ההופעה באיכות גבוהה ???????? דחוף דחוף
תודה מראש
ברי וובר - משבחיםיש איזה שיר ישן שאני מחפש עם המילים:
בשעה שבא הקבה אצל הצדיקים בגן עדן זולפים כל אילני גן עדן בשמים ומרננים ומשבחים ואז גם הוא מתעורר ומשבח,
עמדו צדיקים ועסקו בתורה כדי שיהיה שכרכם כפול לעולם הבא.
אשמח לקבלו ולדעת פרטים עליו.
אין לי גישה ליטיוב אתה יכול להוריד לי את זה כקובץ ולהעלות קישור ??? [אולי תבדוק לפני זה את האיכות שלו שלא תריד סתם]מה עם זה?
אתר ההורדות של נטפרי לא עובד אז אני לא יכול להורידאין לי גישה ליטיוב אתה יכול להוריד לי את זה כקובץ ולהעלות קישור ??? [אולי תבדוק לפני זה את האיכות שלו שלא תריד סתם]
תודה מראש
תודה רבה רבה!!!!
יש למישהו עוד על האלבוםבבקשה - משה לאופר על האלבום החדש של מנדי וייס
מי הילד?מקהלת שירהצפה בקובץ המצורף 521734
מאייר רוזינגרמי הילד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: