מה שיש יעזור
כמובן שאני ישמח לקבל את הביצוע הכי מקורי........
אני אשלח כבר....
מה שיש יעזור
כמובן שאני ישמח לקבל את הביצוע הכי מקורי........
תודה רבה!אני אשלח כבר....
מתי כבר יגיע הזמן שהמקהלות והתזמורות ידעו כל אחד את מקומם...יחזקאל ברעכער ומקהלת ידידים - ברכת החודש
אתה שולח לי???אני אשלח כבר....
אשמח גםמשהו יכול לשלוח לי את השיר U RAZED ME UP במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
המקורי או של הילדים הסיניים?
אשמח את שתיהם אם זה אפשריהמקורי או של הילדים הסיניים?
שלחתיאשמח את שתיהם אם זה אפשרי
תודה רבה
מה הבעיה??? לדעתי הם שווים מיליון יותר ממנו... אבל אני כמובן שייך לשנות האלפיים+ ולכן אין לי זכות לשפוט...מתי כבר יגיע הזמן שהמקהלות והתזמורות ידעו כל אחד את מקומם...
מה לידידים ולברקו וליצירות של יוסלה
עודדובי מייזעלס אתמול
מה יש פה ואשמח אם מישהו יפתח לחסומים
אפשר להוריד לחסומיםאירוע הצדעה לר' חיים בנט 50 שנה-MP3
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=4D334D51476C2B47734254464B3342347436653838673D3D&rm=56614355724351477050666D7330735A4D4B2B3241384B4E4E7262524F4A594
להוסיף בסוף הקישור- F
זה לא יואלי אלא רולי דיקמןיואלי דיקמן
מי עוד שר חוץ מהם יש שם עוד שנייםחנן בן ארי וישי ריבו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: