תודה על העדכון לא ידעתי ואני לא יעשה זאת שוב ובתקווה שמי שיש בידו לחסמני יקבל את תשובתיאסור לעלות דיסקים שיש אליהם זכויות יוצרים
מי שמעלה חוסמים אותו(מניסיון
תודה על העדכון לא ידעתי ואני לא יעשה זאת שוב ובתקווה שמי שיש בידו לחסמני יקבל את תשובתיאסור לעלות דיסקים שיש אליהם זכויות יוצרים
מי שמעלה חוסמים אותו(מניסיון
תודה על העדכון לא ידעתי ואני לא יעשה זאת שוב ובתקווה שמי שיש בידו לחסמני יקבל את תשובתי
אכן ועד שהצלחתי להתחבר שוב זה היה רק אחרי שעזבתי את החטא וקיבלתי החלטה לעתיד...הזוי
וכל פעם גם להמציא שם חדש.....
אם אתה יכול למחוק את הקישור שלא יחסמו אותי תודההי תזהרי שלא יחסמו אותך
(זכויות יוצרים)
אם אתה יכול למחוק את הקישור שלא יחסמו אותי תודה
ממש מוסר השכל יש כאןאכן ועד שהצלחתי להתחבר שוב זה היה רק אחרי שעזבתי את החטא וקיבלתי החלטה לעתיד...
אני אוחז בשלישיעשית את חמשת שלבי התשובה????
ת'אמת שאני לא יודעת בכלל את הסדר הכרונולוגיאני אוחז בשלישי
כן ערכתי אבל הקישור נשאר בתגובה של משתמש אחר ואכן ביקשתיו שימחקואתה יכול לערוך מחדש הודעות שכתבת
תנסה
אל תדאגי לא חוסמים על הפעם הראשונה נראה לי רק בפעם הרביעי (אז את יכולה לעלות עוד פעמייםאם אתה יכול למחוק את הקישור שלא יחסמו אותי תודה
כן ערכתי אבל הקישור נשאר בתגובה של משתמש אחר ואכן ביקשתיו שימחקו
כי אתה רב סליחות ובעל הרחמים
מחקתי עכשיו גם הכל בסדרכן ערכתי אבל הקישור נשאר בתגובה של משתמש אחר ואכן ביקשתיו שימחקו
כי אתה רב סליחות ובעל הרחמים
מקסימום פותחים עוד כתובת מייל......אל תדאגי לא חוסמים על הפעם הראשונה נראה לי רק בפעם הרביעי (אז את יכולה לעלות עוד פעמיים
חחח סתם להבא תדעי שאסור
ואהוו זה מזכיר לי איזה בדיחה אבל אני כבר לא ידע מה עוד אסור פהאל תדאגי לא חוסמים על הפעם הראשונה נראה לי רק בפעם הרביעי (אז את יכולה לעלות עוד פעמיים
חחח סתם להבא תדעי שאסור
שלח לנו באישיואהוו זה מזכיר לי איזה בדיחה אבל אני כבר לא ידע מה עוד אסור פה
כן אבל זה לא נחמד שחוסמים....מקסימום פותחים עוד כתובת מייל......
לא רוצה עוד מייל כל אחד גוזל לי לפחות שעה ביוםמקסימום פותחים עוד כתובת מייל......
לי יש מלאאאא כתובות מיילים וחשבונות
כל אחד למטרה אחרת ובשם אחר......
(תכלס רואים שזה בחינם....)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: