מוטי שטיינמץ יהא רעוא בגירסת mp3
בבקשה יש למישהו?
בבקשהמוטי שטיינמץ יהא רעוא בגירסת mp3
בבקשה יש למישהו?
זה היה לפני כמה שנים כשיואלי דיקמן התחיל לשדר את תוכניתו "תו השעה" ברדיו קול ברמה הוא עשה לזה פרסומת אני משער שמה שראית היה קליפ של מלא מוזיקאים אומרים השעה שלי היא 5 וזה היה הגימיק שלו שהוא משדר בשעה חמש ולכן קיבץ הסרטות מהרבה מוזיקאים שאמרו את המשפט הזה באמת זה היה שואו גדול אז בזמנומה זה השעה שלי 5 -תו השעה?
מי יכול להעלות כקובץ תודה רבהאברהם מרדכי שווארץ - נשמת כל חי - קרעטשניף'ער פייער
(הגירסה הלא ווקאלית)
כבר מצורף קובץמי יכול להעלות כקובץ תודה רבה
השיר המקורי זה שיר באנגלית של זמרתמישהו יודע מה השיר המקורי של "שמור עלי" של נתנאל ושרולי?
סליחה זה שיר אחר הפזמון של השיר הוא "שמע ישראל"מישהו יודע מה השיר המקורי של "שמור עלי" של נתנאל ושרולי?
כאן יש גרעמאן של מוטי ויזל מחתונה מהתקופה האחרונה (אחרי שבועות),למי יש להעלות בבקשה גארמענים של קבלת פנים שמוטי ויזל שר
בתודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: