גם לי בבקשה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אשמח לקבל למייל את הפרומו של יעקב שוואקי
וגם את הקליפ של נמואל .
תודה רבה!
המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וולאאה צודק באמת לא חשבתי ע"ז .....@איש אופקים מה תעשה כשיגמר לך הצבע הכחול?
גם לי בבקשה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עריכה: את הקליפ לא את הפרומו ואת הקליפ של נמואל כבר יש לי
אשמח אם מישהו יעלה לפה את הקליפ החדש של יעקב שוואקי
או שישלח לי במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!
יש אותו באשכול, תעשה חיפוש.אי אפשר לעלות לפה את
הקליפ של נמואל הרוש?
>כאן<יש אותו באשכול, תעשה חיפוש.
קיבלתי רק שאני לא יכולה להוריד אז אשמח אם תשלח לי בדרייב בכל אופן תודה רבה רבה רבהשלחתי
שלחתיקיבלתי רק שאני לא יכולה להוריד אז אשמח אם תשלח לי בדרייב בכל אופן תודה רבה רבה רבה
תודהשלחתי
צודקת אבל זה עוד ניקרא בטובים שלהםזה כבר שאלה אחרת אם די ג'יי ניתן לקרוא לזה חסידי, אם יש לזה מעלות, אם אפשר להתקשר עם זה להשם כמו כל מוזיקה אחרת...
אבל התגובה דלעיל (שלי) היא אחרי שמישהו כבר החליט שהוא שומע מוזיקה כזאת, מסיבה כלשהיא,
עדיין לדעתי כזה בן אדם עדיין מקבל חלישות הדעת (/הדת...) מלראות את הקליפ האחרון שלהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: