בדיוק! אבל ממש. רואים את זה...כנראה שכן...
כמובן שיש את הכשרונות המטורפים
אבל אלה הפחות לא מגיעים לזה ולכן לוקחים מפה ושם..
בדיוק! אבל ממש. רואים את זה...כנראה שכן...
אני עד היום הזה מפליא אותי שדדון הוציא את לבחור נכון, איך הבנ"א הזה, יותר נכון היצור הזה יצא לו כאלה מילים??? ואם כבר יצא אז איך הוא נישאר ככה???חיקוי עלוב!!
כל הקסם של השיר נעלם כששרים את זה 2 זמרים. כל הקונספט של השיר התבסס על איחוד של עשרות זמרים...
בכללי, אני לא אוהבת כשמנסים לחרד שירים. אם מישהו היה מעלה את השיר הזה לפני שבועיים, הוא מייד היה מקבל התראה או נחסם. אבל פתאום כשזמרים שנחשבים חרדים שרים את זה, זה הופך להיות כשר למהדרין....
כנ"ל "לבחור נכון" שפתאום מושמע בכל חתונה וכדו'.... ולפני 4 שנים היה נחשב מוקצה....
אם השיר בעייתי, לא זמר חרדי ששר את זה יכשיר אותו....
שלחתי
מה המייל?אשמח לקבל את השיר המקורי למייל
מתי יצא?זה שירים חדשים, כמו 'שיר' של שלמה יודא רעכניץ.
עובדיה חממה מארח את ארז לב ארי: "עולם הניגון"
עובדיה חממה ממשיך בפרויקט "מדרשיר" על פרשת השבוע, והפעם מדבר על עולם הניגון בשיר שקט בו הוא מארח את ארז לב ארי. האזינו
צפה בקובץ המצורף 490804
אשמח לשיר
"מי שהיינו"
אשמח לשיר
"מי שהיינו"
חסום!
מה זה הקישור הזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: