יש אפשרות להעלות כאן לינק להורדה?מי שרוצה את הקטע הזה
עם ישי ריבו ואמיר דדון בהסרטה
זה חסום בנטפרי (חסימה מסוג: אופסס.. בדקנו, ולצערנו התוכן באתר זה לא טוב.)
אפשר להעלות?
נפתח בנטפרי.זה חסום בנטפרי (חסימה מסוג: אופסס.. בדקנו, ולצערנו התוכן באתר זה לא טוב.)
אפשר להעלות?
יישר כח!ההופעה של ישי ריבו לשמיעה אז הקובץ גדול בשביל לעלות לפה..אז מי שרוצה אני ישלח לו בפרטי..
https://drive.google.com/file/d/1pclYYgZeFeT_bTTRQwR7H0vHAb460SHR/view?usp=sharingאפשר בבקשה את השיר נו נו של אורי דוידי
העלו כאןאפשר בבקשה את השיר נו נו של אורי דוידי
אני רוצה לאמיילההופעה של ישי ריבו לשמיעה אז הקובץ גדול בשביל לעלות לפה..אז מי שרוצה אני ישלח לו בפרטי..
שישלח לפה מייל..
מה זה?נפתח בנטפרי.
העלו את זה כבר כמה פעמים, תבדוק כאןמה זה?
אבל זהו קליפ חזק, עם הרבה מסר לזמרים,ירקרק -
מה זה?
כתב בנידון זה אברימי נויברט ב"בהפרוזע" כתבה המסבירה היטב את הקליפ הנ"ל... ודי למבין.אבל זהו קליפ חזק, עם הרבה מסר לזמרים,
אנא מכם תחפשו יותר רגש, יותר התחזקות, התעלות, כיסופין וכו' וכו', מאשר איזה מילה מנותקת מן המציאות על אף שמקורם במקורות.
כל זה כמובן תוכחה מאהבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: