efratrutti
משתמש פעיל
מי שיכול להעלות שירים לפסח מהשנה שנתיים שלוש האחרונות (כמו של גד אלבז מה נשתנה ) והקינדרלאך וכל מיני כאלה תודה רבה רבה
העלתי את זה פה ,אני צריכה את השיר של אבי מילר "הקומבינה" של כל השירים שהוא עשה
יש שתי קומבינות אחד מלפני כמה שנים (בערך 2, 3) ואחד מהשנהאני צריכה את השיר של אבי מילר "הקומבינה" של כל השירים שהוא עשה
מי שיכול להעלות שירים לפסח מהשנה שנתיים שלוש האחרונות (כמו של גד אלבז מה נשתנה ) והקינדרלאך וכל מיני כאלה תודה רבה רבה
בבקשהמי מעלה את הסינגל קליפ החדש של להקת six613 שהם מוציאים כמידי שנה לפסח? (2019)
(יש לי רק קישור מכיכר השבת אם עוזר: https://www.kikar.co.il/313681.html)
@עקיבא60 העלה כבר.מישהו יוכל לעלות את הקליפ החדש של מוטי ויזל והרשי סגל
בקש באשכול השירים הישניםאני מבקש שוב, אני צריך את הגרסא של אוף שמחות לשיר שיריבים שיריבום,
תודה!
אפשר את זה בדרייב כי זה לא עולה ליוטי ויזל מקהלת מלכות והרשי סגל - קדש ורחץ
אגדה של פסח: ה'סדר' של מוטי ויזל, מקהלת 'מלכות' והרשי סגל!
כך ישבו מוטי ויזל ומקהלת מלכות בניצוחו של פנחס ביכלר, ל'סדר נאכט' חגיגי ומרגש, לשיר בצוותא את סידורו של הלילה הקדוש "קדש ורחץ" בלחנו של הרשי רוטנברג.
מלווה אותם מוזיקאלית תזמורתו של הרשי סגל שבחרה הפעם לצאת למסע גמלים מדברי, בעקבותיהם של אבותינו בצאתם ממצרים.
פריט אחד לא הוחסר על שולחן הסדר המפואר בדרך להפקה המושלמת, מהמצה ועד המרור, מהכרפס והחרוסת ועד כוסו של אליהו, ואפילו מים צלולים מבית 'נועם 1' הועמדו לרשות המסובין.
במרכזו של השיר מפליג מוטי – לשעבר ילד הפלא הבלתי נשכח 'אהרן הלוי' – אל הקטע המרגש עליו הטביע את חותמו כילד 'כאשר זכינו', מבית היוצר הויז'ניצאי, ושב לבצע אותו בקולו היום.
אפשר את ה בדרייב
הנה ב-MP3מי מעלה את הסינגל קליפ החדש של להקת six13 שהם מוציאים כמידי שנה לפסח? (2019)
אני לא מוצאבקש באשכול השירים הישנים
הכנס לאשכול ההוא כאןאני לא מוצא
עריכה-מצאתי
..נתנאל ישראל ושרולי ברונכר - רק שלך
יש למישהו ?
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: