אתה לא מבין מה הבעיה? תקשיב למילים קצת יותר טוב..., בכלל שירי החתונות לאחרונה הגיעו למצב .... [יונתן שיינפלד וכדו'] אם עוד כמה שנים יהיו לנו שירי אהבה בחתונות לצערי אני לא מאוד אתפלא...מה הבעיה?
אתה לא מבין מה הבעיה? תקשיב למילים קצת יותר טוב..., בכלל שירי החתונות לאחרונה הגיעו למצב .... [יונתן שיינפלד וכדו'] אם עוד כמה שנים יהיו לנו שירי אהבה בחתונות לצערי אני לא מאוד אתפלא...מה הבעיה?
הוא אחיין של הזמר שלמה כהן. ולפני שנה בערך הוא הוציא את הסינגל "מתנה"מי זה לוי כהן?
משהו מכיר אותו?
בבקשה להורדה בגמבומיילהכנסת ספר תורה ישיבת קול תורה - אדר ב' תשע"ט
אפשר ב MP3?מה אהרלה סמט עושה שם
צפה בקובץ המצורף 468316
מה זה אומר?
קליפ מדהים ויפהפה!!!מוטי אילוביץ, מקהלת נרננה, יהודה גלילי - ברכת כהנים
הפקה חדשנית רב -חושית ומרגשת לכבוד חג הפסח מסיפור נדיר שהתרחש בבוקרו של יו"ט ראשון של פסח במחנות ההשמדה.
הקליפ צולם במסגרת מסע מיוחד לסין של בכירי חברת הביטוח MassMutual מארה"ב לשנחאי סין.
באחד הרגעים המרגשים של המסע ביקרו האורחים בשרידי ישיבת מיר בשנחאי אשר הוקמה בשואה האיומה, כאשר לאחר מכן בוצעה בהפקה מרשימה תוכנית אמנותית ומחזמר על השואה והתקומה וסיפור ישיבת מיר של שנחאי בתקופת השואה.
על הבמה בשנחאי הופיעו הזמר והיוצר מוטי אילוביץ מארה"ב, מקהלת נרננה עם תזמורתו של המאסטרו יהודה גלילי מלווים בנגני התזמורת הסימפונית של שנחאי.
במרכזו של המופע בוצע בטוב טעם מחזמר- גראמען מרטיט על סיפור גבורה בשנות השואה של יהודי שמסר נפשו על קידוש ה' בקיום ליל הסדר בצריף בהיחבא, מה שהוביל ל- ברכת כהנים האחרונה בחייו על הגרדום.
לחידוש אמנותי זכו משתתפי האירוע - וכך לראשונה בהיסטוריה יזכו צופי הקליפ - כאשר לכל אורך הגראמען משתלב 'ציור בחול' מרהיב המתאר את הסיפור בצורה ויזואלית מיוחדת ע"י האמן והצייר אהרן זאב ברנשטיין.
צפו ותתרגשו!
צפה בקובץ המצורף 468375
לצפייה:
עריכה,
לא שמתי לב שאת הוידיאו כבר העלה @עזרה לנצרך כאן: www.prog.co.il/posts/6368979
תודה רבה ל @עזרה לנצרך !
להורדה באיכות גבוהה מג'מבו מייל:
https://jumbomail.me/j/9AGlUrTlAkeb0s_
להורדה ב-MP3 :
ההפקה לא קשורה לנרננה!קליפ מדהים ויפהפה!!!
שאפו ענק לנרננה על ההפקה המושקעת!!!
שמעתי שגם הוציא דיסק לפני שנההוא אחיין של הזמר שלמה כהן. ולפני שנה בערך הוא הוציא את הסינגל "מתנה"
מה זה אומר?
יש דרך למחוק כל התגובה שלא יראו בכלל התגובהשכתבתי משהו והתחרטתי
איך?יש דרך למחוק כל התגובה שלא יראו בכלל התגובה
איך?יש דרך למחוק כל התגובה שלא יראו בכלל התגובה
איך?
מעניין עכשיו אני לא רואה את זהאיך?
בדקתי לא מצאתי...מעניין עכשיו אני לא רואה את זה
הרבה פעמים ראיתי ליד עריכה אופציה של "מחיקה" והשתמשתי עם זה גם
מעניין כאן אני לא רואה את זה
מעניין למה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: