יצחק אייזנברג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
תודה על המענה (כבר כמה פעמים)
זה בעברית או באנגלית?
עם אנגלית אני לא יסתדר
בכל אופן תודה רבה על המענה
הנה מדריך איך להפוך אותו לעברית וגם התוכנה בעצמו הכל בדרייב

https://zicomp.co.il/windows-movie-maker-heb‏-ווינדוס-מובי-מייקר-יוצר-הסרטים/

לוי קליין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מישהו יכול להשיג לי את הקליפ של שלום סאאל, מקהלת שירה, עם תזמורתו של אברומי בערקא, ''מלאכי רחמים'' (או בשמו הרשמי - אולי ירחם), זה יצא בערך לפני חצי שנה.
אני צריך בעיקר את זה בשמע, וכקובץ.
תודה רבה מראש!!

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!
איצי שטארק בשיר חדש לכבוד חתונת אחיינו אברמי, בנו של אחיו מנחם משולם שטארק הי''ד.
(קליפ מילים)

קבצים מצורפים

• מיין טייערע ברודער מנחם, געזינגען דורך יוצי שטארק.mp3
    10.4 MB · צפיות: 67
  • מיין טייערע ברודער מנחם, געזינגען דורך יוצי שטארק.mp4
    10.1 MB · צפיות: 63

שוקולד #

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אהרל'ה וינטרוב ובנו - מה נשתנה

לקראת חג הפסח מגיש המפיק מאיר גרשטיין לחן חדש של ר' אהרל'ה וינטרוב
למילים "מה נשתנה".
את השיר מבצע בנו של אהרל'ה אליו מצטרף האבא, על ההפקה המוזיקאלית אחראי מאיר גרשטיין, ועל העיבודים שמוליק וינרייך.

קבצים מצורפים

• אהרל'ה וינטרוב ובנו - מה נשתנה.mp3
    13.4 MB · צפיות: 117

שוקולד #

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אלי לוין - רבי נחמן מאומן אומר אין שום יאוש בעולם
הזמר והיוצר אלי לוין מגיש לחן נוסף מיני רבות על מילותיו הידועות של הרה"ק רבי נחמן מברסלב זי"ע "אין שום יאוש בעולם כלל"
"הרעיון שטמון מאחורי המילים האלו הוא שנכיר בכך שאיננו מאבדים תקווה כי השם יתברך מושך את החוטים.
השם יתברך לעולם לא יעשה משהו שיפגע בנו. הוא עומד מאחורי הכל!", הוא מסביר
3.png

קבצים מצורפים

• אלי_לוין_-_רבי_נחמן_מאומן_אומר_אין_שום_יאוש_בעולם.mp3
    14.2 MB · צפיות: 87
נערך לאחרונה ב:

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!
מאיר מרטין וידרקר מארח את החזן יעקב מוצן - ישמחו במלכותך

קבצים מצורפים

• ישמחו במלכותך - מאיר מרטין וידרקר מארח את החזן יעקב מוצן.mp4
    33.1 MB · צפיות: 82
  • ישמחו במלכותך - מאיר מרטין וידרקר מארח את החזן יעקב מוצן.mp3
    8.9 MB · צפיות: 51
נערך לאחרונה ב:

גאולה דהאן

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
שיר חדש של איתן פרייליך לזכר בנו התינוק שנפטר • האזינו
PHOTO-2019-04-02-11-02-45-500x500.jpg

נתנאל ואבידן נולדו כתאומים פגים למוזיקאי איתן פרייליך. לאחר תקופה ממושכת בה שהו בבית החולים חזר נתנאל הביתה, ילד קטן בריאר ושמח, בעוד אחיו הקטן אבידן, נפטר והוא בן חמישה שבועות בלבד.

אבידן, הותיר להוריו משימה חשובה – "משימת אבידן" – ארגון שמטרתו לסייע למשפחות המתמודדות עם אירוע דומה, תופעה המתרחשת לדברי אביו של אבידן, איתן פרייליך הרבה במקום מגוריו אנגליה. לזכרו הקימו הוריו את ארגון "משימת אבידן" בפברואר 2019.

"בין אם אנו חווים שמחה טהורה או צער מתמשך, הקב"ה איתנו בכל צעד בדרך. הוא מבקש מאיתנו להביט מעבר לכאב, וללמוד ולצמוח מתוכו – כי החיים הם מסע של נסיונות" אומר איתן פריילך.

"ובדיוק כמו שאנחנו חווינו את הטרגדיה, בעקבותיה למדנו כי אבידן נולד כדי למלא תפקיד בעולם ולהגשים את ייעודו בחיים – ארגון החסד שהוקם לזכותו, קמנו והתעודדנו ולמדנו שאם ה' לי לא אירא"

"בשיר הזה אני פונה ממעמקי נשמתי אני פונה לכל אחד ואחד, ומבקש להעביר את המסר שגדולתו של הקב"ה אין לה גבול. בין אם אנו מאושרים ובין אם עצובים עלינו לזכור שהקב"ה אבא שלנו ובכל מעשיו הוא צודק"

מי מעלה?

אגב, מי קורא לתינוק אבידן? מלש' דין, מלש' אבידה... החסרים שמות? ד' ישמור!!!

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!
שיר חדש של איתן פרייליך לזכר בנו התינוק שנפטר • האזינו
PHOTO-2019-04-02-11-02-45-500x500.jpg

נתנאל ואבידן נולדו כתאומים פגים למוזיקאי איתן פרייליך. לאחר תקופה ממושכת בה שהו בבית החולים חזר נתנאל הביתה, ילד קטן בריאר ושמח, בעוד אחיו הקטן אבידן, נפטר והוא בן חמישה שבועות בלבד.

אבידן, הותיר להוריו משימה חשובה – "משימת אבידן" – ארגון שמטרתו לסייע למשפחות המתמודדות עם אירוע דומה, תופעה המתרחשת לדברי אביו של אבידן, איתן פרייליך הרבה במקום מגוריו אנגליה. לזכרו הקימו הוריו את ארגון "משימת אבידן" בפברואר 2019.

"בין אם אנו חווים שמחה טהורה או צער מתמשך, הקב"ה איתנו בכל צעד בדרך. הוא מבקש מאיתנו להביט מעבר לכאב, וללמוד ולצמוח מתוכו – כי החיים הם מסע של נסיונות" אומר איתן פריילך.

"ובדיוק כמו שאנחנו חווינו את הטרגדיה, בעקבותיה למדנו כי אבידן נולד כדי למלא תפקיד בעולם ולהגשים את ייעודו בחיים – ארגון החסד שהוקם לזכותו, קמנו והתעודדנו ולמדנו שאם ה' לי לא אירא"

"בשיר הזה אני פונה ממעמקי נשמתי אני פונה לכל אחד ואחד, ומבקש להעביר את המסר שגדולתו של הקב"ה אין לה גבול. בין אם אנו מאושרים ובין אם עצובים עלינו לזכור שהקב"ה אבא שלנו ובכל מעשיו הוא צודק"

מי מעלה?

אגב, מי קורא לתינוק אבידן? מלש' דין, מלש' אבידה... החסרים שמות? ד' ישמור!!!
@נודלס העלה כבר כאן:
https://www.prog.co.il/posts/6340126/

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
בחצרות בית ה׳ בתוככי ירושלים - הצגת בכורה לקליפים החדשים מתוך תפילת ההלל - מאת יצחק מאיר

אהובים ומבורכים!

בדימדומים שבין "מרבין בשמחה"
של חודשי אדר
לרמזי ניסן הקרב ובא
נרגש לשתפכם
בקטעי הלל
מתוך התפילה אותה ערכנו בחנוכה האחרון
בבית הכנסת רננים שבירושלים.

חזק וברוך!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בחצרות בית ה׳ בתוככי ירושלים - הצגת בכורה לקליפים החדשים מתוך תפילת ההלל - מאת יצחק מאיר

אהובים ומבורכים!

בדימדומים שבין "מרבין בשמחה"
של חודשי אדר
לרמזי ניסן הקרב ובא
נרגש לשתפכם
בקטעי הלל
מתוך התפילה אותה ערכנו בחנוכה האחרון
בבית הכנסת רננים שבירושלים.
חסום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה