וואו, איך הוא דומה לאח שלו (חוץ מהקול, כן?)דוד שפירא בסינגל קליפ חדש - לך על זה
וואו, איך הוא דומה לאח שלו (חוץ מהקול, כן?)דוד שפירא בסינגל קליפ חדש - לך על זה
וואוו...... וואוו... תודה ענקית.....מאטי אילאוויטש וידידים אתמול - - ''בריוועלע''
הקליפ המלא בדרייב:
https://drive.google.com/open?id=1SPFHnQlG9gOCZ-B6FWuvSVlLceqjmTYo
הקליפ המלא - דובי מייזעלס מנדי וייס יענקי גרין ומקהלת שירה - פאר דירבקרוב-קליפ חדש לדובי מייזעלס עם ילד הפלא יענקי גרין ומקהלת שירה
למה? דווקא גם אני בנטפרי ויש דרך להוריד סרטונים לא רק מיוטיוב.
בקול חי ואתר גאולה ועוד אחרים יש אפשרות להוריד סרטונים כך:
בזמן הפעלת הסרטון - כשמתחיל כבר הוידאו (בלי לעצור אותו) לוחצים על מקש ימני בעכבר ומופיעה רשימה, ברשימה בוחרים: שמור וידאו כ...
בהצלחה!!!!
הנה תוכנת idm תוכנה מעולה (בעברית) להורדת סרטונים. בכל סרטון אחרי ההפעלה שלו, הוא נותן אפשרות להורדה.אין לי מושג איך - אבל אחרי מספר לחיצות על הוידאו זה פשוט העביר אותי לסרטון הזה ביוטיוב - כך אפשר להוריד אותו דרך האתר של ההורדה מיוטיוב. מצרפת קישור:
מדהים!!!הקליפ המלא - דובי מייזעלס מנדי וייס יענקי גרין ומקהלת שירה - פאר דיר
וואו ! איזה שיר מדהים! מי הלחין?הקליפ המלא - דובי מייזעלס מנדי וייס יענקי גרין ומקהלת שירה - פאר דיר
בבקשהפיני איינהורן - יש רק דרך אחת
יש?
תודה
מילים:וואו ! איזה שיר מדהים! מי הלחין?
חסום לי הקליפ של מוטי אילוביץ בריוועלע
מי יכול להעלות כבקובץ מצורף??
תודה ענקית!!!!!!!!
הנה תוכנת idm תוכנה מעולה (בעברית) להורדת סרטונים. בכל סרטון אחרי ההפעלה שלו, הוא נותן אפשרות להורדה.
בבקשהחסום לי הקליפ של מוטי אילוביץ בריוועלע
מי יכול להעלות כבקובץ מצורף??
תודה ענקית!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: