אסתי ק. [קראנצ'ית]

אסתי קלמנוביץ- שרי ווייס
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מישהו יכול לעלות את החדש של חיים גולד בmp 3, תודה מראש לכל המסייעים!!!!!!!
[תוגמלו בלייק;)]

ליכטנשטיין ג

משתמש רשום
ילד הפלא דודי לינקר, מקהלת מלכות, ותזמורתו של יואלי דיקמן - ותשפיע רוח קדשך

להורדת הקליפ, וכן בmp3 :
חבר'ה מי ששם לב טוב בתוך הפסנתר יש אורגן טיירוס וזה לא פסנתר רק חיפוי של פסנתר

מוישה זוכמיר

משתמש פעיל
11111.JPG

זיסהלה

משתמש מקצוען
אסף הרוש - כל מה שהיה
אסף הרוש הוא זמר ויוצר חוזר בתשובה שהחל לפלס את דרכו לתעשיית המוזיקה בשנה שעברה, תוך כדי התחזקות ולימוד תורה.
כעת משחרר אסף את הסינגל השלישי - "כל מה שהיה", אסף כתב את המילים, על הלחן העיבוד וההפקה המוזיקאלית הוא עבד יחד עם מאור שושן.4.jpg

קבצים מצורפים

• אסף_הרוש_-_כל_מה_שהיה.mp3
    8.4 MB · צפיות: 97

זיסהלה

משתמש מקצוען
ניסן פורי - טרם היותיניסן פורי - טרם היותי - תמונה.jpg

הזמר והיוצר ניסן פורי ממשיך בעבודות על האלבום "מדינחא", מתוכו הוא משחרר כעת את הסינגל השלישי - "טרם היותי".

את השיר הלחין ניסן למילים של ר' שלמה אבן גבירול ע"ה, ניסן גם הפיק מוזיקאלית את השיר, ועיבד אותו יחד עם נתן כהן.

קבצים מצורפים

• ניסן פורי - טרם היותי.mp3
    6.6 MB · צפיות: 64

זיסהלה

משתמש מקצוען
דניאל זמיר - מודה אני

״מודה אני״ - הוא הסינגל השני מתוך האלבום החדש - "אליי" (אלבומו ה- 13 של זמיר שיראה אור בקרוב) והוא האלבום השירים המלא הראשון, המבטא התחדשות מוזיקלית וגם אישית, דרך של אדם אל האני האמיתי שלו.

״שואלים אותי לפעמים "איך אתה כותב שיר?" ובכן יש כמה אופנים. יש את זה שאני יושב על הפסנתר ויודע שאני צריך לכתוב שיר. ואז יוצא משהו. יש את זה שאני יושב על איזה התחלה של משהו ומפתח את זה, אז יוצא גם משהו. הכי טוב זה כשהשיר פשוט יוצא ממני, אני לא עושה לו כלום. אלה השירים הכי טובים. באלבום הנוכחי יש כמה שירים שנכתבו באופן חדש, פשוט חלמתי אותם.

את השיר ''מודה אני" חלמתי בליל פסח, כלומר אחרי ליל הסדר, כמובן שזה חג אז אסור לכתוב או להקליט, וכמובן כל המנגינות הנפלאות של כל התפילות הארוכות..
המזל היה שאת המילים "מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך" כבר הכרתי שנים רבות, זכיתי שאלה המילים הראשונות שאני אומר בכל בוקר כשאני מתעורר כבר כמה וכמה שנים ב"ה. אז נשאר לזכור את המנגינה. זה ממש לא היה קל, אפילו מלחיץ, לדעתי גם שכחתי אותה באיזשהו שלב ואז התחננתי על נפשי להשם יתברך שיחזיר, והרפיתי. ואז כמובן שהיא חזרה ב"ה.

ההודיה, ההכרה בזה ש"אני" לא בעל הבית כאן אלא הוא, זהו מרכז התודעה היהודי, ולכן זה הדבר הראשון שיהודי אומר או עושה כשהוא קם בבוקר. אמירת "מודה אני" נעשית לפני נטילת ידיים של בוקר הבאה לטהר טומאות שונות ממצב השינה. ואולם ההודיה היהודית היא ממקום כה עמוק שאי אפשר לטמא אותה. היא חזקה יותר מכל החושך שמסביבה.

דניאל זמיר - מודה אני - תמונה.jpg

קבצים מצורפים

• דניאל זמיר - מודה אני.mp3
    9.8 MB · צפיות: 64

חבובצ'יק

משתמש פעיל
יש שיר של פינקי וובר שהוא שר את המגילה באידיש אולי גראמען (חרוזים) משהו כזה.
אפשר אולי שמשהו שיש לו את זה יעלה את לפה.

דימטרי מדבדב

משתמש צעיר
אמש התקיימה חתונת בנו של המשפיע הברסלבאי ר' מאיר שלמה זצ"ל שנפטר לפני כשנתיים לאחר מחלה קצרה ופטירתה של אשתו, אל החתונה שנערכה אמש באולמי 'ארמונות חן' הגיעו גדולי הזמר לשמח את החתן היקר ביניהם מוטי שטיינמץ, ליפא שמעלצער, יענקי דסקל, אברומי לונגר וזמרים נוספים, את האירוע ליווה אמן הקלידים מאיר אדלר לצד תזמורת מורחבת ומקהלת 'נשמה' בניצוחו של איציק פילמר • צפו
http://www.93fm.co.il/radio/521033/
אם מישהו יוכל בבקשה להוריד את זה
תודה מראש

משכיל אל דל

משתמש מקצוען
ליפא עם אנרגיות בלתי נגמרות
אהה וגם בעל חסד
החתונה היא של בן הרב מאיר שלמה ז"ל מגדולי משפיעי ברסלב
החתן הוא יתום עגול אביו ואמו נפטרו לפני כשנתיים בהפרש של כחצי שנה
וגדולי הזמר והמוזיקה נרתמו ובאו לשמחו
אחרי עריכה:
כפילות
הקבצים ש@נביאה העלה זה החתונה
אולי בקישור בקול חי יש עוד קטעים

david145

משתמש מקצוען

מומחית

משתמש מקצוען
יש למישהו את השיר "תודה תודה לך ה' " של בני פרידמן? חיפשתי כאן ולא מצאתי...
תודה

-אפרת-

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

קבצים מצורפים

• df30005b04dd034d505fe5ebb56d66fe.mp4
    22.8 MB · צפיות: 117

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה