יעל ארליך

משתמש פעיל
אשמח אם מישהו יכול להעלות את הגראמן ששרו על ר' שמואל אויערבאך: מקהלת נשמה וישראל אדלר
הגרמן המיוחד בכינוס כתר הזהב
מרגש מאוד!!! לגעת בקצה דמותו של ר' שמואל אויערבך זצוק''ל

קבצים מצורפים

• הגרמן המיוחד בכינוס כתר זהב.mp3
    5.3 MB · צפיות: 133

בר bar

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

דייב

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
מישהו יכול להעלות את השיר "אתה ה'" של פיטסבורג? (אאל"ט זה מופיע בניגוני פיטסבורג 11)
תודה מראש

איש אופקים

משתמש מקצוען
זה ממש לא סינגל חדש אני זוכרת את השיר הזה שהיה להיט לפני 15 שנה
זהו בהחלט לא שיר חדש [אלא שיר שהייתי קורא לו מחודש]
אבל אולי זה בערך כמו השיר "החדש" של יואלי קליין ושייע גרוס -מזמור לתודה [שמשום מה לי זה נשמע לי כמו המנגינה הידועה של השיר "ושמחת בחגך";)

• תודה
Reactions: win

אחת שתיים

משתמש פעיל
יש למישהו את השיר 'אבל יש דרך אחר' מקורי, יש את זה נראה לי של מקהלת מלכות ויש של פיני איינהורן

דגש

משתמש רשום
יש למישהו את השיר "רציתי שתהיו כחיות היער"
נראה לי של ישראל דגן

תודה רבה

אש הפקות בוידיאו

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ווואאווו!!!! איזה יפה לראות פה איך מישהוא מבקש שירים ומיד(יחסית) מקבל את מבוקשו אפילו שכל אחד שמעלה יכול להגיד "יש עוד הרבה שיש להם למה דווקא אני אתאמץ לחפש..."
כל הכבוד!!!!!!
ועכשיו-אפשר את השיר... סתם, סתם,;)

בערל דוב

משתמש פעיל
ווואאווו!!!! איזה יפה לראות פה איך מישהוא מבקש שירים ומיד(יחסית) מקבל את מבוקשו אפילו שכל אחד שמעלה יכול להגיד "יש עוד הרבה שיש להם למה דווקא אני אתאמץ לחפש..."
כל הכבוד!!!!!!
ועכשיו-אפשר את השיר... סתם, סתם,;)
קודם נתתי לך לייק:D

אבל שאלה לי
את חדשה בפרוג?

בערל דוב

משתמש פעיל
פשוט עכשיו רפרפתי על כל ההודעות ה-די אחרונות וראיתי שאפילו האנשים מבקשים כאילו זה ברור להם שאנשים יביאו, הרי זה יותר מלחיצת עכבר...
נכון מאוד
וזה היופי שבפרוג, יש כאן אנשים מדהימים
וחבל שאי אפשר לתת לך אלף לייקים על תגובות מהסוג הזה:D
זה פשוט מראה מה זה פרוג המקום המדהים הזה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה