מאטי אילאוויטש ושמילי אונגאר באירוע אתמול
אפשר בmp3דובי מייזלס
מאטי אילאוויטש ושמילי אונגאר באירוע אתמול
אפשר בmp3דובי מייזלס
במבט ראשון אפשר לטעותיש דימוי קל!
החיוך, הזקן השחור,
מה שברור זה אותו זן של קלידנים (סטייל אברך-קלידן)
@תודה רבה! העלה את זה פהאפשר להעלות בדרייב?
הוא נמצא בהרבה הסרטות, בקול חי היה פעם וידיאו שרואים אותו שם והיה כתוב שהוא בן של איזה נגיד - לא זוכר איזה.יש דימוי קל!
החיוך, הזקן השחור,
מה שברור זה אותו זן של קלידנים (סטייל אברך-קלידן)
הגרמן המיוחד בכינוס כתר הזהבאשמח אם מישהו יכול להעלות את הגראמן ששרו על ר' שמואל אויערבאך: מקהלת נשמה וישראל אדלר
חבל שלא ידענו מספיק בחייו!!!הגרמן המיוחד בכינוס כתר הזהב
מרגש מאוד!!! לגעת בקצה דמותו של ר' שמואל אויערבך זצוק''ל
דמיון קל ללייבי וידרהוא נמצא בהרבה הסרטות, בקול חי היה פעם וידיאו שרואים אותו שם והיה כתוב שהוא בן של איזה נגיד - לא זוכר איזה.
יש למישהו מושג האם זה שיר ארוך או דיסק
זה ממש לא סינגל חדש אני זוכרת את השיר הזה שהיה להיט לפני 15 שנהמידד טסה בסינגל חדש - עזר עזר
זהו בהחלט לא שיר חדש [אלא שיר שהייתי קורא לו מחודש]זה ממש לא סינגל חדש אני זוכרת את השיר הזה שהיה להיט לפני 15 שנה
יש למישהו את השיר החדש של עמירן דביר
ניקרא ''שנה ראשונה''
קודם נתתי לך לייקווואאווו!!!! איזה יפה לראות פה איך מישהוא מבקש שירים ומיד(יחסית) מקבל את מבוקשו אפילו שכל אחד שמעלה יכול להגיד "יש עוד הרבה שיש להם למה דווקא אני אתאמץ לחפש..."
כל הכבוד!!!!!!ועכשיו-אפשר את השיר... סתם, סתם,
נכון מאודפשוט עכשיו רפרפתי על כל ההודעות ה-די אחרונות וראיתי שאפילו האנשים מבקשים כאילו זה ברור להם שאנשים יביאו, הרי זה יותר מלחיצת עכבר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: