איזה חברה זה היהגם לנו היה פעם מכשיר כזה שהתיימר לשטוף במקומי, השתמשנו בו פעמיים שלוש בהתחלה וזהווו
אח"כ ההתלהבות יורדת ומבינים שאין תחליף לשטיפה הידנית.
לדעתי חבל לקנות, בזבוז כסף.
איזה חברה זה היהגם לנו היה פעם מכשיר כזה שהתיימר לשטוף במקומי, השתמשנו בו פעמיים שלוש בהתחלה וזהווו
אח"כ ההתלהבות יורדת ומבינים שאין תחליף לשטיפה הידנית.
לדעתי חבל לקנות, בזבוז כסף.
היא לא עושה סיבוב לבד בלילה... צריך לקחת אותו בידיים. נכון?יש לי אותו
כבר בערך שנה.
אין עליו בעולם!!!!
לא יודעת איך הסתדרתי לפני זה.
לא אגיד לך שאני לא שוטפת, שוטפת כל שבוע כמו ילדה טובה. כי הוא לא מגיע לכל הפינות, ולא משפשף לכלוך שממש דבוק.
אבל בערב שבת במטבח אחרי כל הבישולים.
במוצ"ש סלון מטבח. תענוג!!!
במשך השבוע, כשיש מקומות נקודתיים של לכלוך וטפטופים . או שירותים - באמצ"ש מנקה את האסלה ואחכ אוספת איתו את כל המים והלכלוך מהרצפה.
הוא פצצה!
שווה כל שקל!
החסרון שלו - שהוא לא משפשף לכלוך דבוק. אז בערב שבת למשל, כשהרצפה מלוכלכת נורא. אני לוקחת מגב עם סמרטוט רטוב מעבירה על כל המטבח, נותנת כמה דקות שהלכלוך יתמוסס, ועוברת עם המכשיר, וויש אחד והכל גמור.
לא.היא לא עושה סיבוב לבד בלילה... צריך לקחת אותו בידיים. נכון?
אפשר להשיג בארץ?לא.
זה ידני.
יש לי גם את האיי רובוט שואב שוטף.
אבל אין להשוות.
האיי רובוט מצוין לשאיבה, שטיפה הוא לא באמת עושה, רק מלקק.
אני משתמשת בו לשאיבה של הבית, תחליף למטאטא. (לא ממש, כי את הדברים הגדולים כן צריך לטאטא, אבל שואב ממש טוב את הרצפה) ובמקומות נמוכים כמו מתחת למיטות בחדר שינה, הוא שואב את כל האבק וזה מקסים. אבל שטיפה הוא לא עושה. למרות שהוא אמור לעשות, אבל זה בדיחה עלובה.
הטינקו לעומת זאת ממש שוטף. תענוג.
ואגב, את האיי רובוט אי אפשר להפעיל בלילה, הוא עושה רעש ממש חזק.
הטינקו כן. הוא עושה רעש אבל לא ככ חזק.
אפשר להשיג בארץ אבל זה הרבה יותר יקר, כשאני קניתי את ה s5 באמזון, היה להשיג בארץ רק את ה s3 ובהרבה יותר יקר.אפשר להשיג בארץ?
מתחבר לחשמל ישראלי ?
במה הוא שונה מדייסון ?
נשמע חלומיאפשר להשיג בארץ אבל זה הרבה יותר יקר, כשאני קניתי את ה s5 באמזון, היה להשיג בארץ רק את ה s3 ובהרבה יותר יקר.
מבחינת המתח זה מתחבר לחשמל ישראלי, אבל היציאה של השקע היא של שקע אמריקאי, צריך לקנות מתאם . זה עולה שקלים בודדים בטמבור.
צפה בקובץ המצורף 1272728
דייסון כמו שאני יודעת, זה רק שואב.
הטינקו שואב ושוטף. כך שאם נשפכת לך ביצה על הרצפה, את יכולה לשאוב את הביצה עם הקליפה והכל. וזה משאיר רצפה נוצצת. שאריות של ארוחת צהרים, פירורי עוגה ושוקולד שנמרחו וכו'.
יש לו גם ניקוי עצמי, אחרי כל שטיפה הוא שוטף את עצמו, ומנקה את המברשת.
אני נותנת לו ניקוי עצמי גם לפני השטיפה. שינקה את כל המים שעמדו בתוך המברשת ואולי העלו ריח.
לשירותים.נשמע חלומי
ולאן מפנים את כל הלכלוך שהוא צובר לעצמו ?
ואיזה דגם כדאי יש 4 דגמים של S5 באמזוןלשירותים.
לא יודעת.ואיזה דגם כדאי יש 4 דגמים של S5 באמזון
את מרוצה ממנו?איירובוט כן מעביר ניגוב (יש לי)
איך זה בלי אפליקציה, אתה יודע?רוב המכשירים בנויים לפרפקט ופחות לרצפות
למי שיש רצפות מבריקות ורובה לא שקועה זה עדיין ינקה טוב
אבל למי שיש רצפות מחוספסות או רובה שקועה זה לא ינקה את הרצפה
מניסיון אישי בשתי דירות....
יש לי רצפות מבריקות, זה לא מנקה!!!רוב המכשירים בנויים לפרפקט ופחות לרצפות
למי שיש רצפות מבריקות ורובה לא שקועה זה עדיין ינקה טוב
אבל למי שיש רצפות מחוספסות או רובה שקועה זה לא ינקה את הרצפה
מניסיון אישי בשתי דירות....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: