הסוף לבזבוז הכסף על קניות בארץ!!!!!! אשכול העלאת קישורים וחברות שליחויות בארה"ב וטורקיה.... שווה קריאה.

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
שאני מנסה להרשם לאתר של פולו טורקיה
הוא לא נותן לי להכניס מספר ישראלי וכן דורש אימות תוך 150 שניות בSMS למספר טורקי

איך הצלחתם לבצע רישום?
מוסיפים פעמיים 0 למספר הת"ז (בתעודת זהות הטורקית 11 ספרות)

נתי 31999

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המחירים הגבוהים של זארה בישראל הובילו אלפי ישראלים לקנייה בטורקיה, וקמו לפחות שלוש חברות שילוח ששולחות משם לארץ. אך השבוע המחירים עלו מאוד בשל התנודות הדרמטיות בלירה הטורקית, אך המחירים עדיין נמוכים משמעותית מהארץ

פרוגניק גאה

משתמש פעיל
המחירים הגבוהים של זארה בישראל הובילו אלפי ישראלים לקנייה בטורקיה, וקמו לפחות שלוש חברות שילוח ששולחות משם לארץ. אך השבוע המחירים עלו מאוד בשל התנודות הדרמטיות בלירה הטורקית, אך המחירים עדיין נמוכים משמעותית מהארץ
יש לך מידע אם זה אמור לרת וסתם מעניין כמה זה היה לפני כאילו כמה היתה שווה לירה טורקית

פרוגניק גאה

משתמש פעיל
אגב איזה חברות שילוח עוד שולחות מטורקיה

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
זארה טורקיה העלתה עכשיו מחירים עדיין זול אבל יכול להיות שעם שכלול דמי משלוח זה כבר יוצא כמו בארץ לכן חשוב שלפני כל קניה ברשת שיש גם בארץ לבדוק מחירים !! ולראות אם זה יוצא משתלם

פרוגניק גאה

משתמש פעיל
זארה טורקיה העלתה עכשיו מחירים עדיין זול אבל יכול להיות שעם שכלול דמי משלוח זה כבר יוצא כמו בארץ לכן חשוב שלפני כל קניה ברשת שיש גם בארץ לבדוק מחירים !! ולראות אם זה יוצא משתלם
חבר הזמין אתמול מעיל ונעליים דרת תורכיה וחסך 600 ש"ח

שפת הים

משתמש מקצוען
פולו טורקיה הזמנתי שם באופן אישי ונהנתי מאוד

מקבלים אישור הזמנה למייל?
ניסיתי להזמין וזה חוזר לי שוב לסל קניות. לא קיבלתי אישור למייל. לא יודעת אם לנסות שוב או שבסוף זה יהיה הזמנה כפולה.

פרוגניק גאה

משתמש פעיל
מקבלים אישור הזמנה למייל?
ניסיתי להזמין וזה חוזר לי שוב לסל קניות. לא קיבלתי אישור למייל. לא יודעת אם לנסות שוב או שבסוף זה יהיה הזמנה כפולה.
קיבלתי אישור הזמנה למייל לאחר 10 דק'
בסוף ההזמנה היה לך וי ירוק?

פרוגניק גאה

משתמש פעיל
לא. זה חזר למקום שאני צריכה לכתוב כתובת. הכתובת נמחקה..
יש איפה לראות את ההזמנות? לבדוק אם זה בוצע או לא?
כן להכניס את המייל עם מס הזמנה למעלה אבל כיון שלא בוצעה ההזמנה אין חחבילה וגם לא שלחו
קבלה כנראה שלא עבר אגב עם איזה חברת אשראי שילמת

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה