מוסיפים פעמיים 0 למספר הת"ז (בתעודת זהות הטורקית 11 ספרות)שאני מנסה להרשם לאתר של פולו טורקיה
הוא לא נותן לי להכניס מספר ישראלי וכן דורש אימות תוך 150 שניות בSMS למספר טורקי
איך הצלחתם לבצע רישום?
מוסיפים פעמיים 0 למספר הת"ז (בתעודת זהות הטורקית 11 ספרות)שאני מנסה להרשם לאתר של פולו טורקיה
הוא לא נותן לי להכניס מספר ישראלי וכן דורש אימות תוך 150 שניות בSMS למספר טורקי
איך הצלחתם לבצע רישום?
היא מדברת על מס' פלא' לא על ת"זמוסיפים פעמיים 0 למספר הת"ז (בתעודת זהות הטורקית 11 ספרות)
כן כל 1000 לירה טוקית זה 230 ש"חהגיוני ש 450 במטבע טורקי שווה כאן ל 103 ש"ח??
יש לך מידע אם זה אמור לרת וסתם מעניין כמה זה היה לפני כאילו כמה היתה שווה לירה טורקיתהמחירים הגבוהים של זארה בישראל הובילו אלפי ישראלים לקנייה בטורקיה, וקמו לפחות שלוש חברות שילוח ששולחות משם לארץ. אך השבוע המחירים עלו מאוד בשל התנודות הדרמטיות בלירה הטורקית, אך המחירים עדיין נמוכים משמעותית מהארץ
אגב איזה חברות שילוח עוד שולחות מטורקיההמחירים הגבוהים של זארה בישראל הובילו אלפי ישראלים לקנייה בטורקיה, וקמו לפחות שלוש חברות שילוח ששולחות משם לארץ. אך השבוע המחירים עלו מאוד בשל התנודות הדרמטיות בלירה הטורקית, אך המחירים עדיין נמוכים משמעותית מהארץ
מה עשית בסוף
חבר הזמין אתמול מעיל ונעליים דרת תורכיה וחסך 600 ש"חזארה טורקיה העלתה עכשיו מחירים עדיין זול אבל יכול להיות שעם שכלול דמי משלוח זה כבר יוצא כמו בארץ לכן חשוב שלפני כל קניה ברשת שיש גם בארץ לבדוק מחירים !! ולראות אם זה יוצא משתלם
אולי אם קונים בכמה אתרים עד 3 ק"ג, זה כן משתלם...גם אני מאד התלהבתי מכל הרעיון הזה וקיבלתי רגליים קרות בגלל הנושא של דמי המשלוח.
בדיוק עם חישוב נכון זה משתלםחבר הזמין אתמול מעיל ונעליים דרת תורכיה וחסך 600 ש"ח
מקבלים אישור הזמנה למייל?פולו טורקיה הזמנתי שם באופן אישי ונהנתי מאוד
U.S. Polo Assn | Kadın, Erkek, Çocuk Giyim ve Aksesuar
Herkese ve her yaşa hitap eden U.S. Polo Assn ile kadın giyim, erkek giyim ve çocuk giyim modasında ve aksesuarlarda online alışverişin tam zamanı!tr.uspoloassn.com
קיבלתי אישור הזמנה למייל לאחר 10 דק'מקבלים אישור הזמנה למייל?
ניסיתי להזמין וזה חוזר לי שוב לסל קניות. לא קיבלתי אישור למייל. לא יודעת אם לנסות שוב או שבסוף זה יהיה הזמנה כפולה.
לא. זה חזר למקום שאני צריכה לכתוב כתובת. הכתובת נמחקה..בסוף ההזמנה היה לך וי ירוק?
כן להכניס את המייל עם מס הזמנה למעלה אבל כיון שלא בוצעה ההזמנה אין חחבילה וגם לא שלחולא. זה חזר למקום שאני צריכה לכתוב כתובת. הכתובת נמחקה..
יש איפה לראות את ההזמנות? לבדוק אם זה בוצע או לא?
מאד זול באמזוןקולומביה ארה."ב
Men's Clothing - Hiking Clothing & Accessories | Columbia Sportswear
Find perfect gifts for him, from lightweight fleece to performance jackets featuring Omni-Heat tech.www.columbia.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: