בהתחלה פקפקתי אבל אחרי שעשיתי ונושעתי אני ממליץ בכל פהלעשות את זה או לא?
מַתְיָא בֶּן חָרָשׁמתיא בן חרש
לא מבינה על מה את מזדעקת. עברתי על כל האשכול ולא ראיתי אף מילה של זלזול, ובטח לא בתנא הקדוש.אני מזועזעת, מהזלזול בכבוד התנא, מי אתם שתבואו ותדברו על תנא קדוש?
ברור שויתור, והקפדה על הלכות זה גם מביא ישועות!
אבל לנו אין שום השגה לבא ולהגיד זה סתם שטויות
אני מוחה על כל אלו שזלזללו!!!!
א. מדובר פה בעניין של תנא קדוש ועליון
ב. כל הסגולה הזו, זה לא 'סתם' סגולה של קחי מיץ אגסים ותערבבי עם...
זה תפילה!! זה תהילים!
זה בקשה מהצדיק שיהיה מליץ עלינו, מי לא רוצה להדליק נר לכבוד תנא ולבקש ממנו שיהיה מליץ טוב בעדו?????
כל הסגולה הזו, כל כולה זה תפילה ועוד תפילה והתקשרות לצדיק!
ג. אני עשיתי את הסגולה הזו, וב"ה ראיתי ישועה מעל לגדר הטבע, תוך שבוע!!! אז פה אני מפרסמת את זה.
ד. כל ברכה של צדיק, מתקיימת רק אם יש לנו אמונת חכמים. אז כל מי שאיננה מאמינה שהצדיק ברכתו מתקיימת אז אין לה מה לבא ולבקש... (ושתדעו שצדיק גוזר- וה' מקיים.)
ה. הכוווול בידי שמיים!! שום דבר לא בידיים שלנו! אנחנו לא יודעים חשבונות שמיים, ואין לנו שום תלונות על הנהגת הבורא.
ואע"פ שאנחנו מתפללים ועושים הכל למען דבר מסוים והוא לא קורה אנחנו לא מתיאשים וממשיכים להתפלל ומאמינים שמה שבורא עולם עושה, זה כנראה הכי טוב בעבורנו.
בתפילה- שיתקבלו תפילתנו ברחמים וברצון, וכל אחד יזכה לישועתו בקרוב,
וחלילה וחס שלא תצא תקלה תחת ידינו לדבר על תנאים.
ר"י צאנז זצ"ל לא גר בירושלים אלא בנתניה, ולא התעסקה בסגולות.היא היתה אשתו של רבי אליהו שמואל שמרלר זצ"ל ראש ישיבת צאנז לשעבר
זה נשמע ככה כי מי לא יודע שיש כח אדיר לנרות צדיקים ותהילים..לא מבינה על מה את מזדעקת. עברתי על כל האשכול ולא ראיתי אף מילה של זלזול, ובטח לא בתנא הקדוש.
הספק היחיד שמעלים כאן ובצדק זה לגבי אמינותה של הסגולה. האופן שבו היא התפרסמה נורא מוזר- יום בהיר אחד כל המקומונים הירושלמים כוסו במודעות "נושעתי" בלי לתת מקור אמין, ובלי שמישהו שמע על הסגולה הזאת קודם.
תפילה, בקשה, תהילים ואמונת חכמים תמיד תמיד מועילים, ואין שום קשר לסגולה הזאת.
לא אהבתי את התגובות המזלזלות פה...
שימו לב שכל סגולה בסופה מגיעים לידי תפילהומלהתפלל ולהאמין אף פעם לא מפסידים...
גם אם לא רואם את התוצאה באותו הרגע בטוח שהתפילהעושה משהו למעלה...
לומר תהילים ולהדליק נר לזכות צדיק, צריך מקור? מה כבר יכול להזיק?הכל נכון!!!!
אבל מקור צריך!
ועדיין אין אחד שהביא מקור.
מסופר על משוגע העיירה שקראו לו 'אליהו' שהיה טוען בתוקף שהוא אליהו הנביא.אני מזועזעת, מהזלזול בכבוד התנא, מי אתם שתבואו ותדברו על תנא קדוש?
ברור שויתור, והקפדה על הלכות זה גם מביא ישועות!
אבל לנו אין שום השגה לבא ולהגיד זה סתם שטויות
אני מוחה על כל אלו שזלזללו!!!!
א. מדובר פה בעניין של תנא קדוש ועליון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: