באזור המרכזמישהו מכיר מקום זול להתקנת מערכת גז?
ואיך אתה יודע מה לגבי הפילטרים שם?נכון
יש ליד בראשון לציון פז שהמחיר הוא 2 אג' יותר
אתה מתכוין אירופאים כמו רנו סיטרואן פג'ו ודאציה?! הם גם ככה בעיהתים אתה עוד רוצה להוסיף להם מערכת גז אתה בכלל תהיה בצרות...אחד הדברים החשובים בהתקנה זה האיכות של המערכת וגם צריך מנוע עם שסתומים חזקים (אירופאים בד"כ).
באירופה מאוד נפוץ מערכת גז ובהרבה מנועים יש הכנה למזרקים של גז וחלק מהרכבים כבר באים עם מערכת גז מהיצרןאתה מתכוין אירופאים כמו רנו סיטרואן פג'ו ודאציה?! הם גם ככה בעיהתים אתה עוד רוצה להוסיף להם מערכת גז אתה בכלל תהיה בצרות...
1.אבל פה בארץ אני לא רואה אנשים שעושים בכלל גז לאירופאים רק לסובארו וגם למציבושיבאירופה מאוד נפוץ מערכת גז ובהרבה מנועים יש הכנה למזרקים של גז וחלק מהרכבים כבר באים עם מערכת גז מהיצרן
קאמרי 2007 2400 סמ"ק לא היברידי דגם אקסקוטיבלי יש היום הונדה סייוק על גז וחסכתי בשנה פלוס 15000 שזה כיסה את רוב העלות של הרכב + ההתקנה
עכשיו המליצו לי על אוונסיס לכן מעניין אותי איך הוא
לגבי הקמארי איזה שנה הוא (הברידי?)
אשמח לטלפון של המתקיןאחד הדברים החשובים בהתקנה זה האיכות של המערכת וגם צריך מנוע עם שסתומים חזקים (אירופאים בד"כ).
במערכות הנפוצות בארץ החיישנים מתקלקלים מהר וגם המזרקים של הגז נסתמים מדי פעם (במערכות האלו חשוב שהגז יהיה נקי). לדעתי עדיף להשקיע במערכת גרמנית (אצלי הותקן לפני כ-8 שנים בלי תקלה אחת).
אם אתה מאיזור ירושלים אני מכיר מתקין וותיק וסובלני, אני חושב שהוא יחסית זול ואמין והוא יגיד לך אם מומלץ לדעתו להתקין במנוע הזה
אשמח שתצרף את הטלפון של המתקיןאחד הדברים החשובים בהתקנה זה האיכות של המערכת וגם צריך מנוע עם שסתומים חזקים (אירופאים בד"כ).
במערכות הנפוצות בארץ החיישנים מתקלקלים מהר וגם המזרקים של הגז נסתמים מדי פעם (במערכות האלו חשוב שהגז יהיה נקי). לדעתי עדיף להשקיע במערכת גרמנית (אצלי הותקן לפני כ-8 שנים בלי תקלה אחת).
אם אתה מאיזור ירושלים אני מכיר מתקין וותיק וסובלני, אני חושב שהוא יחסית זול ואמין והוא יגיד לך אם מומלץ לדעתו להתקין במנוע הזה
איזה סיוויק?לי יש היום הונדה סייוק על גז וחסכתי בשנה פלוס 15000 שזה כיסה את רוב העלות של הרכב + ההתקנה
עכשיו המליצו לי על אוונסיס לכן מעניין אותי איך הוא
לגבי הקמארי איזה שנה הוא (הברידי?)
אני עשיתי אצלו מערכת גז לפני שנתיים וחצי ב"ה הכל עובד טוביש למישהו מידע לגבי איגור מחולון?
יעזור לי ממש, תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: