מישהו יודע עם עדיין יש אפשרות ללא קביעת תור מראש?
איפה ניתן לעשות זאת הכי קרוב לבני ברק??
אשמח לכל מידע בנושא!!!
איפה ניתן לעשות זאת הכי קרוב לבני ברק??
אשמח לכל מידע בנושא!!!
מזתומרת?המרכז להנפקת דרכונים בבני ברק - הגעה על ידי זימון תור בלבד️
לפי מה שאמרו לי זה אמור להגיע עד שישה שבועותשום, אשמח לדעת מבלות ניסיון תוך כמה זמן קבלתם דרכון רגיל לא זמני. אני אמורה לטוס בעוד כ5 שבועות יש לי סיכוי להספיק להוציא דרכון או רגיל או רק זמני?
גם לתינוקות?הייתי שם לפני כמה ימים (באלבר, זה במבצע קדש ליד אלבר ורמי לוי, ולא במגדלי שקל!).
הזמנים דופקים. לא צריך תמונות, הפקידות מצלמות את כולם.
אין אפשרות לעשות שם דרכון זמני, רק קבוע, והם אומרים שיקח בין חודש וחצי לחודשיים עד שיגיע בדואר רשום.
בקיצור, כל מי שצריכה לנסוע בחודשיים הקרובים, אין לה שום תועלת במרתון דרכון, אלא רק לעשות זמני בנתב"ג יומיים לפני הטיסה.
זה נכון שהאריכו את פעילות 4 הלשכות ללא זימון תור לשבוע נוסף? והאם זה גם לת.ז או רק לדרכון?
אשמח למידע, תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: