אוקיי,
נכנעתי, השתכנעתי, הפנמתי, הסכמתי הבנתי.....
ובזאת ההתנצלות לסטודיו פלאש ולכל מי שקצת נפגעה מההערונת שלי.
אני עכשיו רק באמצע ללמוד התוכנה, וכנראה מתוך הטירונות הזו הייתה אי ההבנה, אולי בעוד תקופה כשכבר אהיה עמוק בתחום גם אני אזדעזע ממה שהעזתי לצייץ כאן....
את לא צריכה להתנצל, תרגישי בנחחחחחח!!
אני לא נפגעתי בכללללל
שאלה לגיטימית, ודוקא בזכות ששאלת קיבלתי מלא פרגונים, זה היה כייף! תודה!
ממליצה לך תמיד לשאול ולבדוק ולא להבהל אם נלחצו ממך.
@Mmiri תודה על שבאת להגנת המחיר שלי מכל הלב, ריגשת!
כשלקוח נבהל מהמחיר אני מסבירה לו מה עומד מאחורי המחיר, שאפילו שזה נראה קטן, אבל יש כאן המון עבודה, מי שרוצה - תודה לה', מי שלא - זכותו המלאה, אף אחד לא מרויח לקוחות בגלל שכעס עליהם שהם מעיזים לשאול.. להפך
בקשר לשאלות בנוגע לאנימייט
אנימייט זה לא ממש פריים בי פריים, אפשר לבקש מהתוכנה להזיז את האוביקט לפי מסלול, מצד לצד, לבקש ממנה להפוך מעיגול לריבוע, שינויי צבעים ועוד הרבה קיצורי דרך מדליקים... , אבל אי אפשר להכניס את הלוגו לתוך אפקט שיראה 'נכתב' או שיתפוצץ למלא חלקים וכדו' בעצם כל אפקט שעושה את העבודה לגמרי במקומך- לא תמצאי שם
באמת כשושאלים אותי אם ללמוד אנימייט או אפטר אני נאלמת, כי האמת נראה לי שעדיף ללמוד אפטר, אבל אני לא רוצה לדבר לשון הרע על התוכנה הידידה הטובה שלי כבר כ"כ הרבה שנים, במיוחד עכשיו עם הלוטי, אם לא יתעשתו באדובי, אנימייט שוב תשקע כמו לפני 8 שנים כשקראו לה פלאש וכבר היתה מוספדת בהרבה אתרים....
מה שבטוח זה שהרבה יוצרים גדולים בתחום עובדים עם אנימייט, אז כנראה שהיא כן מוצלחת. ואני עובדת באנימייט, כי אני מכירה אותה טוב וללמוד תוכנה חדשה, זה כמו לעבור ללמוד רוסית אחרי שאת מדברת עברית שוטף, ובגיל שלי, זה כבר קשה
סתם ככה, אנימייט התחדשה עכשיו במספר אפשרויות חדשות שמשפרות עוד יותר את העבודה שלה כמו כלי הבובה, טשטוש, שכבות משולבות, מה שנותן לה עכשיו יכולות יותר גבוהות, בעז"ה