ו... מילה אחת אחרונה, לפני כל פרויקט מיתוג מחדש - כמו שאני אומר לסטודנטים המדהימים שלי - תזכרו את טרופיקנה.
מה הוא התכוון במילה "טרופיקנה"?
למחציתנו אין מושג
ו... מילה אחת אחרונה, לפני כל פרויקט מיתוג מחדש - כמו שאני אומר לסטודנטים המדהימים שלי - תזכרו את טרופיקנה.
מה הוא התכוון במילה "טרופיקנה"?
נו זה בדיוק מה שהתכוונתי לומר!!!מגיעה לה בכבוד!!!!!
הוא באמת תופס את העין.
בנוי טוב.
לוגו מושלם!!
מגיעה לה בכבוד!!!!!
הוא באמת תופס את העין.
בנוי טוב.
לוגו מושלם!!
כנראה שזה רק לסטודנטים המדהימים שלו...ו... מילה אחת אחרונה, לפני כל פרויקט מיתוג מחדש - כמו שאני אומר לסטודנטים המדהימים שלי - תזכרו את טרופיקנה.
אהבתי מה שחיים כתב ברור שכולנו נהיה נהקבוצה השנייה!
- הקבוצה השנייה תתמלא באנרגיה מטורפת, ברצון להתקדם עוד וללמוד עוד, והכי חשוב - תבין שאתגר כזה או אחר לא אומר כלום על יכולות העיצוב או החשיבה שלה, ותשתמש בזה כמקפצה אדירה
כנראה שזה רק לסטודנטים המדהימים שלו...
איפה מצביעים בכלל? איך??כמה זמן אפשר להצביע?
שזה רק למי שמבין את זה!שזה אומר???
למחציתנו אין מושג
חישפתי את זה בגוגל.ולא ממש מצאתי...אכתוב על זה מאמר ואשתף כאן את הקייס-סטאדי המטורף של המיתוג מחדש של טרופיקנה לרווחת ולטובת כולם
מתי?אכתוב על זה מאמר
עכשיו, כשהו סיים את הסדרה של ״בואו נלטש את הלוגואים שלכם״מתי?
חישפתי את זה בגוגל.ולא ממש מצאתי...
למה, לא מחדשים לוגואים בתשעת הימים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: