אף פעם לא חשבתי על הקשר בין YOLO לאלול..."פִּתְחוּ לִי פֶּתַח כְּחֻדּוֹ שֶׁל מַחַט וַאֲנִי אֶפְתַּח לָכֶם פֶּתַח כְּפִתְחוֹ שֶׁל אוּלָם"
אם זה נכון בכל השנה על אחת כמה וכמה בחודש אלול...
צפה בקובץ המצורף 1194616
אנסה.תלמידים יכול לעזור לי? @תלמידים
לא בהכרח המשקל, בעיקר הרזולוציה.תמונות במשקל גבוה מדי אינן מוצגות בתצוגה מליאה
למרות כל ההקטנות והכיווצים בפוטושופ המשקל כבד מידילא בהכרח המשקל, בעיקר הרזולוציה.
משקל (לא רזולו') הכי קל להוריד באמצעות האתר הזה:למרות כל ההקטנות והכיווצים בפוטושופ המשקל כבד מידי
ממש מעצבן!
הוספתי את התמונה באתגר.
יש פרסומת כזו לYOLO?אף פעם לא חשבתי על הקשר בין YOLO לאלול...
התכוונתי לזה:יש פרסומת כזו לYOLO?
ברוך שכיוונו דעתם לדעתי...
שיהיו בריאים:התכוונתי לזה:
כללי - <<< שיתוף לוגו >>>
מוזמנים לתת הערות והארות על כל פרט (הסלוגנים עוד לא החלטיים) ותכל'ס איזה עיצוב הכי טוב בעינכם?? בכוונה לא שיתפתי מהבריף כדי לראות לאן זה לוקח, אז אשמח שתגידו מה משדר הלוגו שהכי התחברתם אליו. תודה רבה!!!!!www.prog.co.il
עוד:
פורום שיווק - תנובה: מעל 90 שנה של בית ישראלי
<span style=``font-family: Arial, sans-serif;``>תנובה היא חלק בלתי נפרד מהחברה הישראלית. היא משלבת במוצריה חדשנות שיווקית ומבצעת שיפור מתמיד בערכים התזונתיים של מוצריה תוך הרחבת המגוון שהיא מציעה לקהל לקוחותיה. כך נבנה מותג-על ישראלי</span>forum.co.il
האמת, לראשונה שמתי לב שזו דלת, תמיד הספקתי ללקק את העטיפה העליונה עוד לפני ששמתי לב איזה "חטא" זה מזכיר לי...נבחרה ויזואליה מוצרית ייחודית, העושה שימוש בשפות אסתטיות השאובות מעולמות האופנה והקוסמטיקה וכוללת לוגו המגלם את המתח שבין עונג לחטא - באמצעות שימוש באייקון של דלת נפתחת לכדי חרך צר.
או קינבחרה ויזואליה מוצרית ייחודית, העושה שימוש בשפות אסתטיות השאובות מעולמות האופנה והקוסמטיקה וכוללת לוגו המגלם את המתח שבין עונג לחטא - באמצעות שימוש באייקון של דלת נפתחת לכדי חרך צר.
אולי זה היה לי בתת מודע...תמיד הספקתי ללקק את העטיפה העליונה עוד לפני ששמתי לב איזה "חטא" זה מזכיר לי...
תודה על המחמאות וההערה החשובה@אלעזר 1 עבודה יפה! נשמח לשיתוף בתהליך .
בקטנה. הייתי מחשיכה מאיזשהו כיוון את הטקסט
כמו"כ חסרה המילה "אלול"
ואווו!
היו לך אלולים יותר יפים, אתה בכוונה לא רוצה לזכות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: