וואו
Cinema 4d יש אפילו אשכול בו אני מעלה עבודות אקראיות שנעשו בתוכנה הזו:היי @יואב ברק עבודה מדהימה!!
אם אפשר לשאול, עם איזו תוכנה בנית את הבלונים?
בסדר, נאריך עד יום שני בלילה (אור לג' אלול) א"א להאריך יותר מדי, אנשים מחכים לשיפוט...האתגר הזה ממש מדליק אותי, אך דא עקא שבימי בינהזמנים + עבודה ממש קשה למצוא זמן לעוד פרויקטים... אולי אפשר להאריך קצת את הדד ליין? @לוגיקה בבקשה...
אתה לא הראשון שחושב שאני מטורף - ולא רק בהקשר ההוא...
סליחה על ההעזהאתה לא הראשון שחושב שאני מטורף - ולא רק בהקשר ההוא...
לעצם העניין, כבר לא זוכר. עיקר העבודה הייתה השחזור, שים לב שבציור המקורי יש רק שני שליש מסדרת העיטור המתעגל, את השאר הוספתי לפי העניין. (העליתי כבר פעם ל"תיק עבודות" שצריך להתעדכן מאז..)
אח"כ ישבתי כמה דקות לעשות לו "מפה", הוא לא יצא כמו שחשבתי, זה נראה כמו שדה קוצים...
אולי חסר לו מעבר צבעים כמו במקור, או שסתם הוא "שפיצי" מדי.
יודע מה, יש מצב; אחשוב על זה...סליחה על ההעזה
אבל יש מצב לקבל את ה"מפה" באיכות גבוהה?
יחידת הבסיס מופיעה במוקאפ, מתחת לציור המקורי (רצ"ב) טור אחד של של עיטור, אחריו עשיתי שילוב מעל\מתחת לעיטורים, אותם הפכתי לפארטן.@תלמידים עבודה מדהימה! אבל לא הצלחתי לקלוט מה יחידת הבסיס ומה ההכפלה.
@לוגיקה מה קורה עם סיום האתגר?
בסדר, נאריך עד יום שני בלילה (אור לג' אלול) א"א להאריך יותר מדי, אנשים מחכים לשיפוט...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: