עזרה הנחה במעונות ומשפחתונים - תמ"ת תשפ"ד

אי הבנה

משתמש צעיר
1691945754923.png

אשמח לדעת אני ניסיתי להירשם אני לא רוצה לאשר סיכרון איך אני יודע אם זה מסוכן או אני ניסיתי להירשם ולא היה שום מקום איפה לאשר איפה מאשרים ואיך אני יודע שזה לא מסוכרן?
שואלת את אותה שאלה..
יכול להיות שהתשובה הזו שקיבלתי כמה דק' אחרי הגשת הטופס זה בגלל שבתחילה, מחוסר ידיעה אישרתי את הנתונים?

zברה:)

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אני צריכה עזרה עם מידע -בקשר להעלת תלושים :
אם עברתי עבודה בחודש 04, אני יכולה להגיש תלושים של חודשים 01-03?
או שאני חייבת להגיש את התלושים של העבודה החדשה?
בטופס המעסיקים שהורדתי ראיתי שנתוני העבודה החדשה שלי כבר מעודכנים.
@המוכשר אולי אתה יודע?

אי הבנה

משתמש צעיר
לא רואים מה רשום בתמונה?
תוכלי לומר מה כתוב שם?
"הורה יקר,הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה אך נדחתה מכיון שקימת בקשת סבסוד לשנה זו בתהליכי טיפול. בשלב זה, ניתן לעדכן בקשות באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד בברכה, אגף עידוד תעסוקת הורים זרוע העבודה"

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
"הורה יקר,הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה אך נדחתה מכיון שקימת בקשת סבסוד לשנה זו בתהליכי טיפול. בשלב זה, ניתן לעדכן בקשות באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד בברכה, אגף עידוד תעסוקת הורים זרוע העבודה"
מה זאת אומרת בקשה לשנה זו בהליכי טיפול?
על שנת תשפג בטח כבר קיבלת אישור ,לכאורה לא?

אי הבנה

משתמש צעיר
לא רואים מה רשום בתמונה?
תוכלי לומר מה כתוב שם?
הורה יקר,הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה אך נדחתה מכיון שקימת בקשת סבסוד לשנה זו בתהליכי טיפול. בשלב זה, ניתן לעדכן בקשות באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד בברכה, אגף עידוד תעסוקת הורים זרוע העבודה
מה זאת אומרת בקשה לשנה זו בהליכי טיפול?
על שנת תשפג בטח כבר קיבלת אישור ,לכאורה לא?
לשנת תשפד
תשפג מאחורינו

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
הורה יקר,הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה אך נדחתה מכיון שקימת בקשת סבסוד לשנה זו בתהליכי טיפול. בשלב זה, ניתן לעדכן בקשות באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד בברכה, אגף עידוד תעסוקת הורים זרוע העבודה
רק להבין את המשפט

מצד אחד רושמים נדחתה
ומצד שני רושמים שהסיבה היא בגלל שקיימת בקשת סבסוד לשנה זו בהליכי טיפול
מה הקשר?

אי הבנה

משתמש צעיר
חושבת שיש לך איך לעזור?
או רק מנסה להבין?
אשמח לתגובה ממישהו שקיבל הודעה דומה או מישהו שאישר את הנתונים מביטוח לאומי וחזר בו

תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה