@שומרת החומות זה בתחילת התהליך או בסוף?
20232023 או 2024?
התקשרתי לתמיכה אמרו שיש תקלה במערכת ולנסות אחר כך שוב....גם לי זה קורה?איך זה הסתדר לך?
סליחה על התמימות.אני מגיש דרגה איפה רשום האופציה שלא יהיה סינכרון?
אם רשמתי ה27 ל שמיני
אם יש באחד החודשים 1-6 שכר גבוה באופן חד פעמי (הבראה למשל) עדיף לצרף ידני תלושים של חודשים אחריםסליחה על התמימות.
אבל מדוע זה אסון שיהיה מסונכרן עם ביטוח לאומי?
תודה.אם יש באחד החודשים 1-6 שכר גבוה באופן חד פעמי (הבראה למשל) עדיף לצרף ידני תלושים של חודשים אחרים
שואלת את אותה שאלה..אשמח לדעת אני ניסיתי להירשם אני לא רוצה לאשר סיכרון איך אני יודע אם זה מסוכן או אני ניסיתי להירשם ולא היה שום מקום איפה לאשר איפה מאשרים ואיך אני יודע שזה לא מסוכרן?
לא רואים מה רשום בתמונה?צפה בקובץ המצורף 1440979
שואלת את אותה שאלה..
יכול להיות שהתשובה הזו שקיבלתי כמה דק' אחרי הגשת הטופס זה בגלל שבתחילה, מחוסר ידיעה אישרתי את הנתונים?
@המוכשר אולי אתה יודע?אני צריכה עזרה עם מידע -בקשר להעלת תלושים :
אם עברתי עבודה בחודש 04, אני יכולה להגיש תלושים של חודשים 01-03?
או שאני חייבת להגיש את התלושים של העבודה החדשה?
בטופס המעסיקים שהורדתי ראיתי שנתוני העבודה החדשה שלי כבר מעודכנים.
"הורה יקר,הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה אך נדחתה מכיון שקימת בקשת סבסוד לשנה זו בתהליכי טיפול. בשלב זה, ניתן לעדכן בקשות באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד בברכה, אגף עידוד תעסוקת הורים זרוע העבודה"לא רואים מה רשום בתמונה?
תוכלי לומר מה כתוב שם?
מה זאת אומרת בקשה לשנה זו בהליכי טיפול?"הורה יקר,הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה אך נדחתה מכיון שקימת בקשת סבסוד לשנה זו בתהליכי טיפול. בשלב זה, ניתן לעדכן בקשות באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד בברכה, אגף עידוד תעסוקת הורים זרוע העבודה"
הורה יקר,הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה אך נדחתה מכיון שקימת בקשת סבסוד לשנה זו בתהליכי טיפול. בשלב זה, ניתן לעדכן בקשות באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד בברכה, אגף עידוד תעסוקת הורים זרוע העבודהלא רואים מה רשום בתמונה?
תוכלי לומר מה כתוב שם?
לשנת תשפדמה זאת אומרת בקשה לשנה זו בהליכי טיפול?
על שנת תשפג בטח כבר קיבלת אישור ,לכאורה לא?
אני לא יודעת, אולי @המוכשר !!! יודעתודה.
אם כבר שלחתי(עבר רק יומיים)
יש דרך לתקן?
או שאת הנעשה אין להשיב
רק להבין את המשפטהורה יקר,הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה אך נדחתה מכיון שקימת בקשת סבסוד לשנה זו בתהליכי טיפול. בשלב זה, ניתן לעדכן בקשות באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד בברכה, אגף עידוד תעסוקת הורים זרוע העבודה
נמצא באותה בעיה, ומנסה להביןחושבת שיש לך איך לעזור?
או רק מנסה להבין?
קיבלת גם את המייל הזה?נמצא באותה בעיה, ומנסה להבין
לא.קיבלת גם את המייל הזה?
אז באיזו בעיה כמוני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: